Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2021

Στους …ρυθμούς των WTT Youth Contender κινούνται τον τελευταίο καιρό και οι Έλληνες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο νέος θεσμός …συστήθηκε στον κόσμο του αθλήματος την άνοιξη, μετά την πολύμηνη καραντίνα. Τα ελληνικά χρώματα έχουν τακτική αγωνιστική παρουσία από τους πρώτους μήνες της εμφάνισής του και το ενδιαφέρον γίνεται πιο ζωηρό τώρα, που είναι στο πρόγραμμα διάφορα διεθνή τουρνουά νέων. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου την πετυχημένη πορεία της στο Youth Contender της Κροατίας, χτες έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το όπεν της Ορεστιάδας (προγραμματισμένο για τις 1-7 Οκτωβρίου) και τελικά βρέθηκαν μέσα σε αυτές πάνω από 30 παιδιά από τη χώρα μας, ενώ στο προσεχές ανάλογο τουρνουά της Ευρώπης στη φετινή σειρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF) δηλώθηκαν πέντε Έλληνες αθλητές. Έρχεται το Youth Contender της Σερβίας, που θα γίνει στο Βελιγράδι από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για ν’ αγωνιστούν εκεί ξανά η 17χρονη Παπαδημητρίου κι ακόμα ο 16άχρονος Αλέξανδρος Μαδέσης, ο 13χρονος Γιάννη Κούτρα, η 15άχρονη Αγγελική Ευμορφιάδη και ο 11χρονος Γιάννης Κιοσελόγλου (φωτό). Όλοι τους είναι πανελληνίως διακεκριμένοι αθλητές.

Το όπεν στη Σερβία περιλαμβάνει από πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Αγόρια και κορίτσια στο αγώνισμα του απλού για τις Under 11, under 13, under 15, under 17 και under 19. Ο Μαδέσης είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού νέων τις τελευταίες δύο σεζόν και νούμερο 1 του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης. Η Παπαδημητρίου είναι η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών (νούμερο 2 σε αυτόν τον πίνακα,και Νο 1 στις νεάνιδες). Ο Κιοσελόγλου είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων και κάτοχος της 1ης θέσης στον πίνακα. Ο Κούτρα πήρε πέρσι το χάλκινο μετάλλιο στο απλό παμπαίδων (Νο 14 σήμερα στους παίδες), ενώ η Ευμορφιάδη κατέκτησε φέτος δύο χάλκινα μετάλλια στο διπλό σε κορασίδες και νεάνιδες κι ένα ασημένιο στο ομαδικό κορασίδων (Νο 6 στις κορασίδες). Να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία παιδιά ανήκουν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Όλοι οι αθλητές έχουν δηλωθεί για να παίξουν και σε μία ηλικιακή κατηγορία πιο πάνω, όπως έχουν το δικαίωμα.

* Έγινε σήμερα η κλήρωση για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν γκρουπ του απλού και νοκ άουτ του διπλού στην ιστοσελίδα για τους αγώνες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. http://app.ttscore.io/customer/24/event/416.

* Επίσης, στο κανάλι της στο youtube η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα παρουσιάσει από αύριο μέχρι την Παρασκευή ένα αφιέρωμα στην ιστορία του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. To teaser του 1ου μέρους μπορείτε να το βρείτε στα βίντεο της σελίδας στη διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UC9E0GXm7MchQVDbSK_p2VHw/videos.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέντε Έλληνες αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο Youth Contender του Βελιγραδίου

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics