Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2021

Από σήμερα το πρωί, 8 Σεπτεμβρίου, η Πλατεία Συντάγματος θα «κινείται» στο ρυθμό του EKO Ράλι Ακρόπολις και το Σαββατοκύριακο θα πάρει... τα βουνά!


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο αγώνας θα «περάσει» μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό, με την εικόνα να μεταδίδεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Η κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας θα φιλοξενήσει το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, αποτελώντας το σημείο όπου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα «συστηθεί» σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη της Αθήνας.
Στο εσωτερικό της πλατείας, από το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου, οι χορηγοί του αγώνα θα υποδέχονται το κοινό στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερά τους, όπου θα διεξάγονται διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις.

Παράλληλα, στο χώρο της πλατείας θα φιλοξενηθεί και έκθεση αγωνιστικών και κλασικών ιστορικών αυτοκινήτων.

Η διέλευση θα είναι ελεύθερη, τηρουμένων των μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Ειδικότερα για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος θα συνθέσουν τη μήκους 0,98 χλμ. πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, από όπου στις 18:08 θα ακουστεί και ο πρώτος αγωνιστικός ήχος του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό γεγονός που κανένας κάτοικος Αθηνών δεν πρέπει να χάσει!

Ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Β. Αμαλίας, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα περάσουν εμπρός από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και, στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, θα τερματίσουν επί της οδού Γεωργίου Α', έχοντας κυκλώσει την Πλατεία Συντάγματος.

Για λόγους ασφαλείας του αγώνα και αποφυγής συνωστισμού, η Πλατεία Συντάγματος θα εκκενωθεί από τις 13:30 της Πέμπτης έως και την ολοκλήρωση της ειδικής διαδρομής, οπότε και θα ανοίξει πάλι για το κοινό, φιλοξενώντας στο εσωτερικό της και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που θα παραμείνουν σταθμευμένα εκεί μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

 Η ειδική διαδρομή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση της ΕΡΤ, όπως βέβαια και από την COSMOTE TV, που από τις 6 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται αδιάκοπα δίπλα στον αγώνα, με το pop-up κανάλι «COSMOTE Sport Acropolis Rally».

Η απόλυτη δράση και η αδρεναλίνη θα μεταφερθεί στα βουνά το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί και σίγουρα είναι ένα θέαμα που θα τραβήξει τα βλέμματα όλου του πλανήτη, καθώς μιλάμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι!

Κατεβάστε στο κινητό σας το επίσημο πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις και προετοιμαστείτε σωστά για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του μήνα.

Δείτε όλες τις ομάδες αναλυτικά, τα πληρώματα, τις βαθμολογίες, τις ώρες διεξαγωγής κάθε Ειδικής Διαδρομής και τους χάρτες για να κάνετε σωστά το πρόγραμμά σας και να αποφασίσετε ποιες διαδρομές θα δείτε από κοντά. Το επίσημο πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Και εάν δεν πειστήκατε ακόμα για να πάρετε τα βουνά, δείτε και 5 λόγους ακόμα:
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics