Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΟ: Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής αφήνει τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας
Βασίλης Μπαλατσός  

 

Ακόμα μια «βόμβα» σκάει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγους μόλις μήνες μετά την παμψηφεί εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της ΕΠΟ, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το αξίωμα του! Η είδηση μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του πρώην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή δεν είναι μια παρόρμηση από τον κύριο Ζαγοράκη αλλά μια απόφαση που προήλθε μετά από σκέψεις ημερών. Ο λόγος είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο. Ο παλαίμαχος άσος επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν γύρω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε εξέλιξη συνάντηση Ζαγοράκη – Γεραπετρίτη
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να ενημερώσει επίσημα για την οριστική απόφαση του. Την πλευρά της κυβέρνησης εκπροσωπεί ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο πάλαι ποτέ ηγέτης της «γαλανόλευκης» κατέληξε στο συμπέρασμα πως με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και εντός της ΕΠΟ, δεν μπορεί να διοικήσει και δεν μπορεί να φέρει τις αλλαγές που είχε οραματιστεί. Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση του Ζαγοράκη που θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του.
Πηγή: SPORTS3.GR
Διαβάστε επίσης:

 Όλα τα ζώδια 08/09

 

 

 

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 2ης φάσης – Τρία ματς το Σάββατο (11/9)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics