Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 ανδρών-γυναικών, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι το μεγάλο event θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορεί να δεχτεί θεατές στο 60% της χωρητικότητας των κερκίδων, γεγονός που έχει κινητοποιήσει πολλούς φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά μεγάλα «αστέρια» του αθλήματος. Μετά από πολλά χρόνια μπαίνει εισιτήριο σε αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα και φυσικά οι τιμές είναι απολύτως προσιτές. Τα εισιτήρια θα διατεθούν ηλεκτρονικά, η πλατφόρμα θ’ ανοίξει σε λίγες ημέρες και η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ξεχωριστές τιμές για παρακολούθηση των αγώνων τη μία μέρα ή και τις δύο. Παράλληλα δίνονται οδηγίες για τις προϋποθέσεις εισόδου με βάση τα μέτρα κατά της πανδημίας, Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια της διοργάνωσης από τη σελίδα του Τοπ 16 στο facebook, που έχει δημιουργήσει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

"Μέσω της πλατφόρμας www.viva.gr θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας (η πλατφόρμα θα ανοίξει σε λίγες ημέρες).

Η είσοδος στη διοργάνωση -σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία και το ΦΕΚ 4054Β'/04-09-2021 - θα γίνεται :

Άνω των 17 ετών ΜΟΝΟ με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

12 έως και 17 με βεβαίωση PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα και το εισιτήριο τους διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για μία ημέρα και στα 15 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Οι τιμές για τους ενήλικους είναι 20 ευρώ για τη μία μέρα των αγώνων, 30 και για τις δύο κι επίσης για θέσεις VIP 30 ευρώ για τη μία μέρα και 50 ευρώ για τις δύο.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

‼Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο».

Σημειώνεται ότι θέσεις VIP θεωρούνται αυτές, που είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο (θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό).

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο μεταξύ, η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει χωρίς φιλάθλους το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Στις οδηγίες προσέλευσης στον αγωνιστικό χώρο και διεξαγωγής των αγώνων η ΕΦΟΕπΑ αναφέρει ότι «λόγω των περιορισμών του υγειονομικού πρωτοκόλλου το Σάββατο δεν θα υπάρχουν θεατές στους αγώνες. Την Κυριακή θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε έναν εκπρόσωπο ανά σωματείο, που θα έχει αθλητή η αθλήτρια, που αγωνίζεται και θα πιστοποιηθεί μετά από το πέρας της πρώτης αγωνιστικής ημέρας». Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τους αγώνες βρίσκονται στο λινκ http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6137.

Εξάλλου, η ΕΦΟΕπΑ ανέβασε το βράδυ στο κανάλι της στο youtubeτο πρώτο μέρος αφιερώματος στην ιστορία των Πανελληνίων πρωταθλημάτων ανδρών-γυναικών. Με όμορφες εξιστορήσεις από παλιούς πρωταθλητές, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ιστορικά στοιχεία και άλλα ενδιαφέροντα για την περίοδο μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ‘80. Το πρώτο βίντεο είναι στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=WKfDOPtBVwY&t=556s και θ’ ανέβουν δύο ακόμα την Πέμπτη και την Παρασκευή (ήδη υπάρχει αναρτημένο εκεί και το teaser του δεύτερου βίντεο).
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics