Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2021

 

Πώς θα εξελιχθεί η Πέμπτη μας, σύμφωνα με τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

 

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για αγορές, προσέξτε όμως στα έξοδα σας! Η διαχείριση των εισοδημάτων σας, οι διατροφικές συνήθειες σας και τα έξοδα του νοικοκυριού σας χρειάζονται προσοχή. Η βιασύνη, η έλλειψη οργάνωσης και η ασυνέπεια λόγων και πράξεων θα σας κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας: Σήμερα ο οργανισμός σας είναι πολύ ευαίσθητος σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον έξω κόσμο. Το στομάχι σας μπορεί να διαμαρτυρηθεί στα ανθυγιεινά τρόφιμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο μιλώντας και περισσότερο πράττοντας! Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Η αυριανή μέρα θα σας προσφέρει πολύ καλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας, αλλά και πληροφόρησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τις περισσότερες από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες. Θα έχετε την τάση να δείτε τα αύριο σας με αισιοδοξία! Δεν θα έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ένα στόχο, χωρίς να κάνετε οποιεσδήποτε βεβιασμένες κινήσεις. Μια σταθερή, σταδιακή και συνεχής πρόοδος, όσον αφορά τον επιλεγμένο στόχο, θα αποδειχθεί πιο ασφαλής και επιτυχημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ADVERTISING

Όσοι από σας γεννήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αισθάνονται σήμερα πιο σίγουροι και άνετοι. Αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, οι σκέψεις σας θα στροβιλίζονται γύρω από νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε εφευρετικοί σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά και κερδοφόρα κάποια πιθανά ακίνητα και περιουσίες που σας έχουν αναθέσει. Η ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντικός παράγοντας σήμερα από ότι μια εφήμερη επιτυχία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα είναι πολύ δύσκολο για σας να βρεθεί κάποιο σημείο ισορροπίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα, ακόμη και αν υπάρχουν κάποια πράγματα στη συμπεριφορά του συντρόφου σας που σας ενοχλούν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε εργασίες ρουτίνας, αποφεύγοντας την προσποίηση και τον ρομαντισμό. Μια ισορροπημένη διατροφή θα είναι μεγάλης σημασίας για τη διατήρηση της υγείας σας σε καλή κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μια καλή μέρα να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και να δαπανήσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Το παραμελήσατε πάρα πολύ\ τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να του προσφέρετε κάτι σε αντάλλαγμα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή ημιτελείς δουλειές του σπιτιού. Τακτοποιήστε και καθαρίστε το ζωτικό χώρο σας, γιατί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αλληλεπίδραση με τους πιο κοντινούς αυτούς σας έχει τώρα μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας, με φιλικά πρόσωπα που έχετε ψυχρανθεί, βάζοντας στο χρονοντούλαπο παλιές διαμάχες και παρεξηγήσεις.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics