Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Μπήκαν οι Νέιρα, Σελίμοβιτς και Ναμπί



Επιστροφές στον ΟΦΗ καθώς γύρισαν οι διεθνείς και μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Νέιρα, Σελίμοβιτς και Ναμπί

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα του στη Super League 1 κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την Πέμπτη (9/9) ο Νίκος Νιόπλιας άρχισε να μετράει επιστροφές. Οι Χουάν Νέιρα, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Αντίλ Ναμπί προπονήθηκαν κανονικά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/9) μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Επίσης, το πρόγραμμα έβγαλαν και οι διεθνείς Φροίξος Γρίβας, Αμπντούλ Ουές, Ντεβί Επασί, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι μικρών σχέσεων, παιχνίδι τακτικής και τελικό παιχνίδι. Σε μέρος του συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης. Ο Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Μιγκέλ Μεγιάδο (σ.σ. που άλλαξε εταιρεία μάνατζερ και πλέον θα τον εκπροσωπεί ο Αγκουστίν Λορεντσέτι της AA Managers), Τζον Τοράλ, Πασχάλη Στάικο και Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (10/9).

sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics