Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2021

Για τη νίκη της Εθνικής μας επί της Σουηδίας και την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρεία της ΕΠΟ μίλησε ο Νίκος Μαχλάς.


Ο παλαίμαχος Κρητικός ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” για…

➜ Τη νίκη της Εθνικής επί της Σουηδίας: «Όλοι οι Έλληνες είχαμε χαμόγελο χθες καθώς πετύχαμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Σουηδία.

Νομίζουμε ότι η Εθνική είναι έτοιμη να πάρει το Παγκόσμιο αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν γίνεται με μια κακή εμφάνιση να τα ισοπεδώνουμε όλα. Χρειάζεται υπομονή, χτίζεται μια νέα ομάδα.

Δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Κατάφερε το 2004 το ακατόρθωτο αλλά δεν μπορούμε να ξεκινάμε αυτά. Η γενιά μου έβγαλε τεράστιους ποδοσφαιριστές.

Χρειάζεται υπομονή και υπάρχουν τραυματισμοί. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη. Είναι αρχή, δεν μπορεί να είναι όλες οι ομάδες τέλειες.»

➜ Τις δηλώσεις Φαντ Σιπ: «Προφανώς, κάνει και αυτός λάθη. Με το Κόσοβο δείτε τι ελλείψεις είχαμε. Για παράδειγμα, η Ολλανδία έπαιξε 3-5-2 και έγινε χαμός. Κάποια πράγματα μπορεί να μην βγουν.

Πρέπει να έχουμε υπομονή. Έχουμε φοβερούς παίκτες αλλά και πολλά προβλήματα. Διαφωνώ και με κάποιους που είναι σε εκπομπές και ήθελα να κλείσω τα αυτιά μου. Κανένας δεν γεννήθηκε πρωταθλητής, κάποτε φτάνουν εκεί.»

➜ Τον Τζόλη: «Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Ξεχωρίζει στην εποχή μας. Φαίνεται πως πάει να κάνει κάτι. Όπως και ο Δουβίκας. Περιμένετε και θα δείτε. Μπορούμε να βγάλουμε παίκτες.

Δεν είχαμε τέτοια εξτρέμ. Εκτός από τον Φορτούνη, που είναι χαφ, δεν είχαμε τέτοιο παίκτη. Έχουμε και μπακ που ανεβαίνουν. Ο Τσιμίκας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο Γιαννούλης.

Αντί να έχουμε υπομονή, λέμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πώς θα πάμε όταν οι ομάδες μας είναι και εγώ δεν ξέρω σε τι θέση. Δεν μπορείς να βγάζεις έναν προπονητή κακό. Χρειάζεται υπομονή. Με το Κόσοβο δεν του βγήκε.

Είχαν βγάλει τον προπονητή τελειωμένο, υπήρχαν και αντικαταστάτες του. Όταν ήρθε ο Ρεχάγκελ και φάγαμε πέντε μέσα στη Φιλανδία έγινε κάτι; Αφήστε τον άνθρωπο. Ας μην προκριθούμε, τι έγινε δηλαδή. Ας του δώσουμε χρόνο.»

➜ Την παραίτηση του Ζαγοράκη: «Άσχημο, κρίμα. Είχα πει ότι είναι δύσκολο να διοικείς, όταν πας στο συμβούλιο και δεν έχεις την πλειοψηφία. Δεν ξέρω πως μπορούμε να χτίσουμε το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο.»
athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Μπήκαν οι Νέιρα, Σελίμοβιτς και Ναμπί

 

 

 

Ιστιοπλοΐα: Πρεμιέρα με δύο ιστιοδρομίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ U13

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics