Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2021

Άρχισε σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου, η μεταγραφική περίοδος στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 23

του μήνα και τοποθετήθηκε αναγκαστικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, ακριβώς λόγω της πολύμηνης αναστολής από την πανδημία covid-19, που πήγε πολύ πίσω την αγωνιστική χρονιά 2020-2021. Κλασικά γίνονται κάθε Ιούνιο οι μεταγραφές, ωστόσο και το 2020, που οι αγώνες ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υποχρεώθηκε να βάλει πολύ αργότερα τη συγκεκριμένη περίοδο. Φέτος είναι ακόμα πιο χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης συνθήκης το γεγονός ότι άρχισαν οι μεταγραφές για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022 κι ακόμα δεν έχει τελειώσει η σεζόν 2020-2021, καθώς εκκρεμεί αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα σωματεία έχουν αρχίσει ήδη τις κινήσεις τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό κι αναμένεται με ενδιαφέρον και το φετινό δούναι και λαβείν.

Η ομοσπονδία έχει αναρτήσει γενικές οδηγίες για τις μεταγραφές και οι ενδιαφερόμενοι τις βρίσκουν στο λινκ http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6132:.

* Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο το τουρνουά της Ορεστιάδας, που ακυρώθηκε αυτές τις ημέρες στη φετινή σειρά των WTTYouthContender. Είναι και το τουρνουά του Σαν Σαλβαδόρ, που θα γινόταν στο ίδιο ακριβώς διάστημα, από τη 1 έως τις 7 Οκτωβρίου. Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) ετοίμασε επιστολή και ανάφερε: «Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η WTT Youth Contender San Salvador και η WTT Youth Contender Orestiada δεν θα προχωρήσουν, όπως είχε προγραμματιστεί το 2021.

Εκτιμούμε τις προσπάθειες των διοργανωτών για την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων. Τελικά όμως, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν και θα εργαστούμε μαζί με τους διοργανωτές για να φιλοξενήσουμε αυτά τα τουρνουά το 2022. Σας ευχαριστούμε για τη διάθεσή σας να γίνουν αυτά τα events και ανυπομονούμε να σας δούμε σε κάποια από τα εναπομείναντα WTT Youth Series για το 2021».

* Αναρτήθηκε στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube το δεύτερο βίντεο στο πλαίσιο αφιερώματος στον θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. Αναφέρεται στη νεότερη εποχή και μιλούν αθλήτριες, που πρωταγωνίστησαν σε όλα τα αγωνίσματα. Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να το βρουν στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=n7cGRu82lus&t=286s.

Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 09/09/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics