Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2021

Ράλλυ Ακρόπολις: Δύσκολες οι συνθήκες, αρκετές εγκαταλείψεις, και προβάδισμα για τον Φινλανδό με το πέρας της 2ης μέρας.


Παναγιώτης Αποστολόπουλος by Παναγιώτης Αποστολόπουλος 11/09/2021 01:13 Auto Moto 0 0
Ράλλυ Ακρόπολις: Παραμένει στη πρώτη θέση ο Κάλε Ροβάνπερα


Συνεχίζεται το Ράλλυ Ακρόπολις , που είναι ο 9ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WRC). Οι ειδικές διαδρομές της δεύτερης μέρας ήταν πέντε, είχαν μήκος 90 χιλιομέτρων και υπήρξαν αρκετές εγκαταλείψεις.

Η δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Ακρόπολις αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη, με τους Έλφιν Έβανς-Σκοτ Μάρτιν και Τιερί Νεβίλ-Μάρτιν Γουιντέγκ να χάνουν έδαφος και τον Κάλε Ροβάνπερα να παραμένει στην πρώτη θέση και να προπορεύεται.

Μεταξύ των εγκαταλείψεων και οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος (Hyundai i20 N Rally2) που δεν ολοκλήρωσαν την 3η ειδική (Λουτράκι).

Αρκετό έδαφος έχασε και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιάν Οζιέ, που ήταν ταχύτερος σε πρώτη και πέμπτη ειδική διαδρομή και έμεινε στην 3η θέση της κατάταξης, όντας στα 3.9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ροβάνπερα, ο οποίος προηγείται.

Ο Φινλανδός οδηγός της Toyota ο οποίος ήταν ο νικητής στο Ράλι της Εσθονίας το περασμένο καλοκαίρι σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην 3η (Λουτράκι) και την 4η (Άγιοι Θεόδωροι 2) ειδική, ενώ έχει προβάδισμα 3.7 δευτερολέπτων από τον Εσθονό οδηγό της Hyundai. Οτ Τάνακ.

Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης του Ράλι Ακρόπολις μετά την 2η ημέρα:

1. Κάλε Ροβάνπερα (Φινλανδία/Toyota) 1 ώρα 01:57.1

2. Οτ Τάνακ (Εσθονία/Hyundai) + 3.7

3. Σεμπαστιάν Οζιέ (Γαλλία/Toyota) + 3.9

4. Ντάνι Σόρντο (Ισπανία/Hyundai) + 23.9

5. Αντριάν Φουρμό (Γαλλία/Ford) + 54.2

6. Γκας Γκρίνσμιθ (Μ. Βρετανία/Ford) + 1:23.3

7. Μάρκο Μπουλάσια (Βολιβία/Skoda) + 2:40.9

8. Αντρέας Μίκελσεν (Νορβηγία/Skoda) + 2:46.3

9. Κρις Ίνγκραμ (Μ. Βρετανία/Skoda) + 2:52.7

10. Καγετάν Καγετάνοβιτς (Πολωνία/Skoda) + 3:03.1

Στην 20η θέση βρίσκεται ο Γιώργος Κεχαγιάς (ΕΛΛΑΔΑ/Skoda) + 6:24.2
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics