Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι τον προημιτελικό γύρο σε όλα τα αγωνίσματα έφτασε σήμερα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η πρώτη μέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών.

Δεν επιφύλαξε τη μεγάλη έκπληξη, καταγράφηκαν πάντως, ορισμένα αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Στο απλό προχώρησαν όλα τα φαβορί, που ήταν απευθείας στο ταμπλό και υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις και συγκινήσεις στην αυριανή καθοριστική μέρα για τα μετάλλια. Σε ένα Πανελλήνιο χωρίς φιλάθλους μεν, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ωστόσο με αρκετές άλλες εικόνες, που τιμούν τη διοργάνωση. Τον τέλειο φωτισμό και το ιδανικό δάπεδο στην ανακαινισμένη ομοσπονδιακή αίθουσα, το μεγάλο προθερμαντήριο στην αίθουσα 6 του ΣΕΦ, τα δώρα από τους χορηγούς, τα backdrop των Πανελληνίων πρωταθλημάτων και την παρουσία κάμερας σε κάθε τραπέζι για τη Web TV της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Παράλληλα με τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων θα συνεχιστεί η live μετάδοση από την αρχή της δεύτερης ημέρας και φυσικά θα καλυφθούν απευθείας όλοι οι τελικοί (το λινκ του live streaming της Κυριακής είναι https://youtu.be/elYPeSDz4sQ).

Το Σάββατο όλοι οι αγώνες είχαν νικητή τον καλύτερο των 5 σετ (έληγαν δηλαδή μέχρι 3-2). Από την 8άδα αύριο τα ματς του απλού θ’ αναδεικνύουν νικητή τον καλύτερο των 7 σετ (μπορούν να πάνε έως 4-3 σετ). Θυμίζουμε ότι η σημαντικότερη εσωτερική διοργάνωση, που θα κλείσει κιόλας την περίοδο 2020-2021, διεξάγεται και φέτος στη μνήμη του επί σειρά ετών μέλους της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και εφόρου του Πέρα Αθηνών, Δάμωνα Δαμιανίδη. Αγωνίστηκαν 81 αθλητές από 39 σωματεία της χώρας και υπήρξε μόλις μία απουσία σε σχέση με τις τελικές δηλώσεις συμμετοχής.

Στα προκριματικά γκρουπ κατέκτησαν την πρωτιά όλοι οι επικεφαλής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Στα νοκ άουτ ήταν σπουδαία η νίκη της διεθνούς νεάνιδας Μαρίας Δημητρίου από την Ελευσίνα (σ.σ. αγωνίζεται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), με 3-1 σετ, απέναντι στην πρώην δευτεραθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών Όλγα Γεωργοπούλου (ΑΣ Πέρα). Έχασε το 1ο σετ και πήρε τα τρία επόμενα με οριακή διαφορά.

Στη 16άδα των ανδρών συνάντησαν δυσκολίες κάποια από τα πρώτα φαβορί κι έγιναν θεαματικές συναντήσεις. Στα τέσσερα σετ πήγαν οι αγώνες των Ρηνιώτη, Γ. Κωνσταντινόπουλου, Παπαδημητρίου, Αντωνιάδη και Δ. Κορδούτη. Απόλυτα ισορροπημένος ήταν ο αγώνας του Γεράσιμου Πετρή με τον Αλέξανδρο Μαδέση με τον πρώτο να επικρατεί στα πέντε σετ και να παίρνει «ρεβάνς» για την ήττα στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων το 2020.

Αξιοσημείωτο κι ένα αποτέλεσμα στο διπλό ανδρών, όπου οι Κώστας Λυκοστράτης/Ξάνθος Παναγόπουλος απέκλεισαν στους «16» με 3-0 σετ τους σημερινούς πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού νέων Αλέξανδρο Μαδέση/Ιάκωβο Αϊβατίδη.

Η δράση εξελίχτηκε σήμερα σε 8 τραπέζια και αύριο θα συνεχιστεί σε 4. Τα ματς αρχίζουν στις 10:00 με τα προημιτελικά του διπλού ανδρών.Pane andron_Manolopoulos_me_Aivatidi Διαδοχικά θα γίνουν οι 8άδες και μετά οι 4άδες σε όλα τα αγωνίσματα για να φτάσουμε στους καθοριστικούς αγώνες για τα χρυσά μετάλλια. Οι τελικοί του διπλού έχουν υπολογιστεί για τις 14:00 και θα διεξαχθούν ταυτόχρονα. Οι τελικοί του απλού όμως, θα γίνουν ο ένας μετά τον άλλον λόγω της απευθείας κάλυψης των αγώνων στο διαδίκτυο. Για τις 15:00 έχει προγραμματιστεί ο τελικός του απλού γυναικών και για τις 15:30 εκείνος του απλού ανδρών.

Pane A-G_xorigies_1Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν σακουλίτσα με δώρα από τους χορηγούς του πρωταθλήματος. Ισοτονικό ποτό από την Oshee, νερά και μπανάνες από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, ατομικές μερίδες χαλβά από τον Μακεδονικό Χαλβά και σάντουιτς από το Μπεγνής catering, ενώ οι νικητές της διοργάνωσης θα πάρουν δώρο επιταγές με παροχές αθλητικού μασάζ και περιποίηση άνω και κάτω άκρων από Misi Beaute nail and body center.

Να δούμε πως ακριβώς έχουν διαμορφωθεί τα ταμπλό στον προημιτελικό γύρο όλων των αγωνισμάτων:

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)-Γεράσιμος Πετρής (ΑΟ Ταταύλα)

Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Δημήτρης Κορδούτης (ΑΣ Πέρα Αθηνών)

Δημήτρης Παπαδημητρίου (ΑΟ Ταταύλα)-Νίκος Αντωνιάδης (ΟΑ Χανίων)

Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Κατερίνα Τόλιου (Παναθηναϊκός ΑΟ)-Αλίκη Κιούφη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Μαλαματένια Παπαδημητρίου (ΓΑΟ Πειραιά)-Μαρία Δημητρίου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ελισάβετ Τέρπου (Παναθηναϊκός ΑΟ)-Δήμητρα Τσεκούρα (ΑΣ Πέρα)

Κωνσταντίνα Παρίδη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Ιωάννα Γερασιμάτου (Παναθηναϊκός ΑΟ)

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

Τάσος Ρηνιώτης/Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Γεράσιμος Πετρής/Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (ΑΟ Ταταύλα)

Δημήτρης Παπαδημητρίου/Νίκος Αντωνιάδης (ΑΟ Ταταύλα/ΟΑ Χανίων)-Κωνσταντίνος Λυκοστράτης/Ξάνθος Παναγόπουλος (ΑΟ Φοίνιξ Πειραιά)

Δημήτρης Κορδούτης/Στράτος Δαμιανής (ΑΣ Πέρα)-Σωκράτης Γιαννούτσος/Ιάσονας Κορδούτης (Ολυμπιακός/ΟΑ Χανίων)

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος/Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)-Ανέστης Γιοβάς/Ανέστης Καριοφυλλίδης (ΟΕΑ Θεσσαλονίκης/ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά)

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Κατερίνα Τόλιου/Κωνσταντίνα Παρίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ/Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Βασιλεία Χάλαρη/Ερμιόνη Γκόγκα (ΓΑΟ Πειραιά)

Όλγα Γεωργοπούλου/Δήμητρα Τσεκούρα (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)-Ελένη Σοφρά/Κυριακή Κουλιούρη (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Ελισάβετ Τέρπου/Ιωάννα Γερασιμάτου (Παναθηναϊκός ΑΟ)-Δέσποινα Άμπα/Αλεξία Μάλο (Σάρισες Φλώρινας)

Μαλαματένια Παπαδημητρίου/Αλίκη Κιούφη (ΓΑΟ Πειραιά/Ολυμπιακός ΣΦΠ)-Αγγελίνα Δεβελέκου/Κωνσταντίνα Παντερή (Αθηνά Μαγκουφάνας)

* Το αγωνιστικό στιγμιότυπο είναι από το πιο ενδιαφέρον ματς των ομίλων στο απλό ανδρών με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη να κάμπτει με 3-2 σετ τον αμυντικό Ευστάθιο Μανωλόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας: Έτοιμη η παραλία Διστόμου και τα Άσπρα Σπίτια

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 11/09/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics