Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΟΦΗ παίζει τη Δευτέρα (13/9) στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκου Νιόπλια.

 

Νιόπλιας: «Σημαντική για τον Άρη η έδρα του» (vid)
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το ματς με τον Άρη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα του, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΟΦΗ παίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Δευτέρας (13/9, 19.30) στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στη δυναμική που έχει ο Άρης στην έδρα του.


«Έχουμε έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός. Ποιοτική ομάδα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει ένας μαραθώνιος. Κανείς δεν ξέρει πώς θα κυλήσει, ούτε να μαντέψει πως θα κυλήσει. Σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε τόσο καιρό.

Και ο Άρης δουλεύει καιρό και έχει πλεονέκτημα γιατί έχει δώσει δύο ευρωπαϊκά ματς. Είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς σε σχέση με τον αγωνιστικό ρυθμό. Δεν λέει κάτι αυτό όμως. Θα υπάρχει άγχος και από τις δύο ομάδες.

Η έδρα του Άρη είναι σημαντική για την ομάδα του. Ξέρουμε πού θα πούμε και ποιον θα αντιμετωπίσουμε και δεν μένει παρά να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Δίχως τη μεγάλη έκπληξη η πρώτη μέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics