Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2021

Εθνική Ελλάδας - Μπάσκετ: Τα δεδομένα για τον «γαλανόλευκο» πάγκο μετά την εκλογή Λιόλιου
Βασίλης Μπαλατσός  

 

Από το βράδυ της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό μπάσκετ άλλαξε σελίδα. Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης έβγαλαν νικήτρια την παράταξη «Δώσε πάσα» με τον Βαγγέλη Λιόλιο να αναλαμβάνει την προεδρία. Ένα από τα θέματα που θα κληθεί να αποφασίσει η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι αυτό του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος οδήγησε την Εθνική μας ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά δεν έχει πλέον πιθανότητες να καθίσει ξανά στον «γαλανόλευκο» πάγκο. Στην προεκλογική εκστρατεία Λιόλιου ήταν σαφές το μήνυμα για να στελεχωθεί η επίσημη αγαπημένη με Έλληνα προπονητή από το κορυφαίο επίπεδο. Τη δεδομένη στιγμή ως πρώτο φαβορί δείχνει ο Δημήτρης Ιτούδης!

 Ο «εκλεκτός» Ιτούδης και το αουτσάιντερ Σφαιρόπουλος
Ο Έλληνας τεχνικός στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκδηλώσει τη θέληση του να κοουτσάρει την Εθνική μας ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση. Το κίνητρο του κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να δώσει το παρών στου Eurobasket του 2022. Ο Δημήτρης Ιτούδης ξέρει πως με βασικό όπλο τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, μπορεί να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψηλά.

Φυσικά ο Ιτούδης δεν είναι μόνος στο κάδρο για την ανάληψη της «επίσημης αγαπημένης». Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των προπονητών είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν στην παράταξη Λιόλιου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες…

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Νέος πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών ο Σταματούρος, 4ος τίτλος για την Τόλιου στο απλό γυναικών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics