Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2021

Εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες θα μείνει ο Γιώργος Γιαγκιόζης, που υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο του ποδιού του στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

 

 

Εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες θα μείνει ο Γιώργος Γιαγκιόζης, που υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο του ποδιού του στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, μετά την χθεσινή ήττα στη διαδικασία των πέναλτι που τους άφησε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ανέστη Αναστασιάδη να βλέπει τον Γιώργο Γιαγκιόζη να μένει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες, λόγω εξάρθρωσης που υπέστη.


Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΟΑ, με τον ικανό τερματοφύλακα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προπονηθεί κανονικά.

Πέραν του Γιώργου Γιαγκιόζη, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, ενώ αύριο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και από την Τετάρτη να επιστρέψουν σε φουλ δράση.

 Πηγή: grandsport

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Πανευρωπαϊκο 49ers και nacra 17 στο ν.ο.Θεσσαλονίκης ,πανδαισία σπουδαίων ιστιοπλόων στο θερμαϊκο.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics