Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα εξελιχθεί η Τετάρτη μας, σύμφωνα με τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

ΚΡΙΟΣ
Τα άστρα φαίνεται πως ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Πέρα από τη δουλειά και τις ομολογουμένως πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, υπάρχει και η ζωή που πρέπει να ζήσετε. Ζήστε τη στιγμή και χαρείτε τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα του/της συντρόφου και αφεθείτε για λίγο στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα είναι καθοριστικές σε θέματα εργασίας και καριέρας. Μελλοντικές προαγωγές και θετικές συμφωνίες θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ
Τα άστρα σας αποκαλύπτουν τα ζεστά συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για έξοδο ή για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται από τα άτομα που πρέπει και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και ανοίγει καινούργιες προοπτικές!

ΖΥΓΟΣ
Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται, αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα από την αρχή! Στην πορεία θα φανούν τα θετικά αλλά και τυχόν παγίδες που σας έχουν στήσει…

ADVERTISING

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σήμερα προτιμήστε να βάλετε λίγη ξεγνοιασιά στη ζωή σας, έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος και θα δείτε κάποια πράγματα μέσα από διαφορετική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε και ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σύντροφος σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Τα σήματα και τα μηνύματα που του στέλνετε είναι ανάμεικτα και αλλοπρόσαλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς όλο και κάτι καλό θα έρθει στη πόρτα σας…

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Στη β’ φάση η συνέχεια για ΝΟ Ρεθύμνου και ΟΦΗ στη Β’ Εθνική

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 15/09/2021[vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics