Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2021

Στον Πόρο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ηρακλής Καλαμιώτης.

 

Την απόκτηση του Ηρακλή Καλαμιώτη από τον Ηρόδοτο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ανακοίνωσε ο Πόρος. Ο 21χρονος μέσος είχε βρεθεί κοντά στην ομάδα και πριν από δύο χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ηρόδοτο για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Ηρακλή Καλαμιώτη τη νέα περίοδο.

Ο 21χρονος μέσος (γεννηθείς στις 05 Ιανουαρίου 2000) με συμμετοχές πέρυσι και συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην άνοδο στη Super League 2 από τον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού, θα γίνει μέλος της ομάδας μας με δύο χρόνια καθυστέρηση. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2019 είχαμε συμφωνήσει με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή αλλά τελευταία στιγμή η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην οικογένεια του Πόρου μας και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι τροφές που «σπάνε» τις πέτρες στη χολή

 

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics