Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη θέση για την Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα, με εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα κολυμβήτρια στο 8ο φετινό μίτινγκ της International Swimming League.


Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Ντουντουνάκη για λογαριασμό των LA Current στη Νάπολι για το 8ο φετινό μίτινγκ της International Swimming League. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια ανέβηκε στο βάθρο. Τρίτη θέση για την Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα. Με χρόνο 56.76.

Μάλιστα, λίγο αργότερα κολύμπησε και στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική, όπου έκανε ανεπίσημο 56.19, βοηθώντας την ομάδα της να πάρει τη δεύτερη θέση, μένοντας πίσω από τους London Roar για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου. Με τη δράση να παραμένει αμείωτη στο International Swimming League.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μετείχε και στα 4Χ100μ. ελεύθερο, με τη β΄ ομάδα των Current, η οποία τερμάτισε 7η, με την ίδια να κάνει split 54.89. Παρόλα αυτά κατάφερε να ανέβει το Σάββατο στο βάθρο. Τρίτη θέση για την Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα.

Από την άλλη, ο Απόστολος Χρήστου χρησιμοποιήθηκε σήμερα μόνο σε ομαδικά αγωνίσματα. Στα 4Χ100μ. ελεύθερο έκανε ενδιάμεσο χρόνο 46.71, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει τρίτη, ενώ στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική «έπεσε» πρώτος και κάλυψε το 100άρι του υπτίου σε 50.86, με τους Current να τερματίζουν τέταρτοι.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics