Breaking News
21 Νοεμβρίου 2021

Στον ΟΦΗ το κρητικό ντέρμπι, 3η σερί νίκη

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε θριαμβευτής στο κρητικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α’ Γυναικών, με 3-0 απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, στο γήπεδο Γαζίου.
Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τα κορίτσια του Σταμάτη Μαματζάκη με απολογισμό συνολικά 7-0. Από την άλλη ο Αστέρας ηττήθηκε έπειτα από δύο παιχνίδια, που είχε μία ισοπαλία και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε απειλητικά το ματς και έπειτα από τις ευκαιρίες με Ισραήλ (16’), Νικηταρά (17’) και το δοκάρι της Τριβυζάκη (20’) έφτασε στο γκολ στο 22’. Από μπαλιά της Κουκουλάκη η Ισραήλ απέφυγε και την Κούντου πλασάροντας σε κενή εστία για το 1-0.

Η πρώτη απειλή για τον Αστέρα ήρθε στο 27’ με τη Μανωλίτση να αστοχεί, ενώ η ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε και αυτή δοκάρι στο 36’ με κεφαλιά της Ραμπέλο, χάνοντας ευκαιρία για την ισοφάριση.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για την ηρακλειώτικη ομάδα, έπειτα από την αποβολή της Κούντου στο 44’, για χρησιμοποίηση του χεριού της εκτός περιοχής σε προσπάθεια να ανακόψει την Ισραήλ.


Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αστέρας απείλησε στο 54’ με τη Δαφέρμου, αλλά η Ντάνιελς απέκρουσε, για να γίνει τελικά το 2-0 στο 56’ με την Τριβυζάκη να εκμεταλλεύεται την απομάκρυνση της Μανουκαράκη – που υπερασπίστηκε την εστία μετά από την αποβολή της Κούντου – και να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 78’ με την Ισραήλ να πλασάρει χωρίς πρόβλημα τη Μανουκαράκη.

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Κοκοτάκης – Καφεσάκης (Λασιθίου)

ΟΦΗ (Σταμάτης Μαματζάκης): Ντάνιελς, Ε. Παπακωνσταντή, Κυδωνάκη, Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου (85’ Πασχαλίδου), Πέιου, Νικηταρά, Αραβιάκη (73’ Μανιά), Ισραήλ (85’ Κωνιωτάκη), Τριβυζάκη, Αεράκη,

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Βορριά, Πιτσή, Κελαϊδή (73’ Γεωργιακάκη), Κιαχίδου, Καραμουσαδάκη, Ραμπέλο (73’ Κοτσίφη), Δαφέρμου, Γ. Παπακωνσταντή (45’ Μανουκαράκη), Καραντωνάκη (58’ Δρακάκη), Μανωλίτση.

athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Παναθηναϊκός ΑμεΑ: Το πρώτο ιστορικό μετάλλιο στο τένις με αμαξίδιο! [vid]

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/11)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics