Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2021

Δημήτρης Σαμόλης


ΟΦΗ: Προς παραμονή στην Ισπανία ο Βαγιέχο

Οι Ισπανοί συνέδεσαν τον Μανού Βαγιέχο με τον ΟΦΗ, αλλά ο 24χρονος επιθετικός θα μείνει στην πατρίδα του, όπως υποστήριξαν στο Gazzetta οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν.
Ο Μανουέλ Χαβιέρ Βαγιέχο Γκαλβάν, ο οποίος συνδέθηκε με τον ΟΦΗ, θα μείνει στην πατρίδα του, την Ισπανία, και δεν θα ξενιτευτεί. Αυτό υποστήριξαν στο Gazzetta οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν. Ξεκαθάρισαν ότι είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο deal, κάτι βέβαια που συνιστά και κοινή λογική. Η Βαλένθια στην οποία ανήκει τον αγόρασε 5,5 εκατομμύρια ευρώ από την Κάντιθ το καλοκαίρι του 2019 κι εφέτος έχει κάνει οκτώ συμμετοχές στη La Liga, με ελάχιστα συμμετοχής, βέβαια (82). Οι «νυχτερίδες» λοιπόν τον παραχωρούν, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει σε ομάδα της χώρας του.

Σε κάθε περίπτωση, για τον ΟΦΗ θα ήταν σημαντικό να προχωρήσει σε μεταγραφή επιθετικού. Η πορεία που έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι εξαιρετική και οι επιθετικοί που διαθέτει, οι Καστάνιος και Φαν Ντάινεν, δεν έχουν σκοράρει. Το ίδιο και ο Γιάννου, ο οποίος ασφαλώς έχει παίξει ελάχιστα.


gazzetta.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Αλπικά: «Χάλκινος» ο Γιάννης Πρώιος στο Μαυροβούνιο

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics