Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τα Χριστούγεννα
Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα; Τι λένε τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις, που αργότερα θα το μετανιώσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η κάθε είδους αλλαγή χρειάζεται προσεκτική μελέτη και προγραμματισμό.

Ταύρος
Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση, απρόοπτα και δυσάρεστα γεγονότα εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός για μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας!

Δίδυμοι
Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Καρκίνος
Το σημερινό πλανητικό σύστημα και τα άστρα προβλέπουν συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξει τάση για φιλανθρωπικές πράξεις και προσφορά αγαθών υπηρεσιών.

Λέων
Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι και με μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

Παρθένος
Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζεται. Η έντονη προσωπικότητά σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Ζυγός
Ξανασκεφτείτε τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα και οργανώστε τις οικονομικές δράσεις, μέσα από ορθολογισμό των δαπανών σας. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

Σκορπιός
Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα.

Τοξότης
Τα άστρα ευνοούν ώστε να γεφυρώσετε τα χάσματα με τους άλλους και να βρείτε εσωτερική αρμονία, αποσοβώντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις. Και αφού επανέλθει η τάξη, θα μπορέστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα σημαντικά της μέρας.

Αιγόκερως
Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι πολύ σύντομα θετικές. Και η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι σχεδόν δεδομένη!

Υδροχόος
Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Το να είστε απόλυτοι και ισχυρογνώμονες δεν σας οδηγεί πουθενά. Ίσα-ίσα δημιουργείτε εχθρούς εκεί που δεν τους χρειάζεστε. Θα δεχτείτε επιθέσεις από άτομα που δεν το περιμένατε και θα σας απογοητεύσουν.

Ιχθείς
Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υπαναχωρήσει, θα ανοίξει την ψυχή του και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε Επίσης

ΟΦΗ: Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά!

 

 

 

 

Σήμερα 27 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics