Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2021

Την τελευταία του προπόνηση επί κρητικού εδάφους πριν από την αναχώρηση για Ρόδο και το ματς με τον Διαγόρα (30/12, 15:00) πραγματοποίησε ο Εργοτέλης.


/Bella Pizza
Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την ηρακλειώτικη ομάδα θα γίνει την Τετάρτη (29/12) σε γήπεδο της Ρόδου. Ο Νίκος Μπαδήμας γνωστοποίησε την 20μελή αποστολή η οποία αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί της Τετάρτης.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη είναι η εξής:

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της προσεχής εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (30/12 , 15.00).

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση επί Κρητικού εδάφους, καθώς αύριο θα αναχωρήσουν για την Ρόδο όπου θα προπονηθούν εκεί για τελευταία φορά πριν το ματς της Πέμπτης.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σήμερα δούλεψαν κυρίως πάνω σε θέματα επιθετικής και αμυντικής τακτικής σε συνδυασμό με παιχνίδια κατοχής μετά την προθέρμανση.

Ο Conraad επέστρεψε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει απ’ την ομάδα.

Μάλιστα, μετά την σημερινή προπόνηση ο Νίκος Μπαδήμας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει για το «νησί των ιπποτών» η οποία αποτελείται από τους:

Τσέλιος, Τζελέπης, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Σαρρής, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Hossam, Kwateng, Σερβιλάκης, Πατρινός, Bahr, Appi
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Δημοσιεύτηκαν οι διεθνείς πίνακες αξιολόγησης της τελευταίας εβδομάδας του 2021

 

 

 

ΟΦΗ: Βρέθηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics