Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα εξελιχθεί η Τρίτη μας; Τι προβλέπουν τα ζώδια; Ποιοι τομείς ευνοούνται;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Ταύρος
Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι. Αποφύγετε λογομαχίες και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή, για να μην εκτραχύνετε τα πράγματα.

Δίδυμοι
Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας! Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά προβλέπονται, εάν συνεχίσετε να αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Καρκίνος
Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς την άποψη που έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μέρα που θα προσπαθήσετε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Καλύτερα φερθείτε με ειλικρίνεια.

Λέων
Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

Παρθένος
Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Από τις επαφές που θα έχετε ίσως υπάρξουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ζυγός
Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα που κάνουν το κλίμα κάπως βαρύ στις μεταξύ σας σχέσεις. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά τα ευχάριστα δεν θα αργήσουν να έρθουν!

Σκορπιός
Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Κινηθείτε προσεκτικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Τοξότης
Οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν μια εσωστρέφεια. Το μυαλό σας και η μόνιμη παρουσία των φοβιών σας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η επαφή με τον σύντροφο σας θα καταλήξει σε λογομαχίες, εάν δεν μπορέσετε να βγείτε από την δύνη της αρνητικότητας.

Αιγόκερως
Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Υδροχόος
Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή και καλό προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όσων μπορείτε να καταφέρετε.

 Ιχθείς
Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή, ειλικρινή διάλογο και βέβαια διάθεση για συμβιβασμούς. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

mononews.gr
Διαβάστε Επίσης

 

 

 

 

 

Σήμερα 28 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics