Breaking News
02 Ιανουαρίου 2022

Το πρωί της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Τρίτης (04/01, 19:30) στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.


Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην κεντρική Πελοπόννησο.

Στα αξιοσημείωτα το ότι η Κρητική ομάδα έμεινε με (μόλις) έναν τερματοφύλακα εν’ όψει Τρίπολης. Για την ακρίβεια, η μοναδική διαθέσιμη επιλογή για τον Νίκο Νιόπλια είναι ο Μπόι Βάτερμαν.

Ο Ντεβί Επασί έχει ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι τραυματίας (κάνει θεραπεία), ενώ ο Βασίλης Σηφάκης ταλαιπωρείται από ίωση.

Δεν μένει παρά να δούμε αν θα προωθηθεί κάποιος τερματοφύλακας από την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ ή αν η Κρητική ομάδα θα αγωνισθεί κόντρα στον Αστέρα χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα.


Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Κυριακής:

«Παιχνίδια κατοχής, τελειώματα και στατικές φάσεις περιλάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Κυριακής (02/01) στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (04/01) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου και Jon Toral συνέχισαν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Abdul Weiss, Απόστολος Γιάννου, Νίκος Μαρινάκης και Βασίλης Σηφάκης, λόγω ίωσης.

Η τελευταία προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (03/01) στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει γνωστή η αποστολή.»
Διαβάστε Επίσης

 Σήμερα 02 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

Σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι και αυτοπυροβολήθηκε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics