Breaking News
06 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Με μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα που επηρεάζουν την κρίση σου σε σημεία ίσως είναι καλύτερο να κρατήσεις τα πράγματα απλά. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις κάποια δυσαρέσκεια και μια μικρή αλλαγή μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Ένα μεγάλο μέρος σου συντονίζεται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες αλλά ανταγωνίζονται με μια φυσική ανάγκη να χαλαρώσεις. Όσο η μέρα προχωρά μπορείς να καταλήξεις σε μια συμφωνία ή ένα ικανοποιητικό αίσθημα συνεργασίας. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει καθώς εντοπίζεις αυτά που σου λείπουν.

Ταύρος
Η έλλειψη ξεκάθαρου σχεδίου ή η ανησυχία για ημιτελείς δουλειές σήμερα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να πάρεις την ανάσα σου. Οι δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές μπορούν να αντιπαραβάλουν την επιθυμία σου για εξερεύνηση και πειραματισμό. Να θυμάσαι πως η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις καθώς μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη. Είναι καλή ιδέα να ασχοληθείς με τους τομείς στους οποίους έχεις τον έλεγχο και να προσπαθήσεις να μην ανησυχείς τόσο πολύ για εκείνα τα πράγματα που τουλάχιστον προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δίδυμοι
Με τις σημερινές δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές η κρίση μπορεί να είναι κάπως αδύνατη και η ανησυχία είναι πιθανή. Έχεις έντονη την ανάγκη και την επιθυμία για μια πιο εις βάθος εξερεύνηση ενός θέματος ή αναζητάς περισσότερη οικειότητα και εμπλοκή με κάποιον. Από την άλλη, ο έξω κόσμος σε καλεί και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου ή τη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει στη διασπορά των ενεργειών σου και να πετύχεις λίγα στο τέλος της ημέρας. Ίσως είναι καλύτερο να κάνεις ένα διάλειμμα από βαριές σκέψεις. Τα σήματα μπορεί γρήγορα να μπερδευτούν καθώς είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις υποθέσεις και διαθέσεις των άλλων. Η λήψη επίσης πολλών πληροφοριών μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής και να σου προκαλέσει αναποφασιστικότητα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα σε προστατεύσουν από πιθανές εντάσεις. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κρίνε αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

Λέων
Σήμερα μπορείς να συγκεντρωθείς κυρίως στα βαθύτερα συναισθήματα και τις ανάγκες σου με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα. Αναζητάς το νόημα πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων. Επιδιώκεις να ψάχνεις βαθιά όταν προσδιορίζεις το τι χρειάζεσαι αντί να αναζητάς τυφλά αντικείμενα άνεσης, καθώς η αναταραχή που βιώνεις σήμερα είναι πιθανό να αφορά πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες. Το να ελέγχεις τις καθημερινές ρουτίνες με τον αγαπημένο σου φαίνεται ιδανικό για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ο τρόπος που σκέφτεσαι καθώς και οι νοοτροπίες σου αλλάζουν.

Παρθένος
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, το να ακούς ή να βοηθάς κάποιον σου προσφέρει ικανοποίηση. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεών σου. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν διχασμένα συναισθήματα ή κάποια ανησυχία καθώς προσπαθείς να ενσωματώσεις αντικρουόμενες ορμές. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεση σου ανεβαίνει κι έτσι ενισχύεις και τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Είναι καλύτερο σήμερα να αποφύγεις κάθε βιαστική κίνηση καθώς μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικά ή απογοητευτικά στοιχεία από ένα έργο ή άτομο και μπορεί να νιώσεις ένταση. Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό ρίσκο και είναι καλύτερο το οτιδήποτε να το σκεφτείς δυο φορές. Καθώς η μέρα προχωρά το δέσιμο ή οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή γίνονται πιο έντονες. Παίρνεις πρωτοβουλίες και σταδιακά αποβάλεις τις ανασφάλειές σου.

Σκορπιός
Είσαι σε μια διάθεση δημιουργίας και κοινής χρήσης με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ωστόσο είναι καλύτερο να μάθεις τα γεγονότα πριν ξεκινήσεις κάτι σήμερα, καθώς είναι μια μέρα για προσωπική απόλαυση. Με κάποιες μικρές προκλητικές όψεις που προκαλούν ανησυχία μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ή να νιώσεις ότι κάποια πράγματα βρίσκονται στον αέρα. Είναι όμως ωστόσο μια καλή στιγμή για να οραματιστείς αυτά που θα ήθελες να υπάρξουν στη ζωή σου, κυρίως τη συναισθηματική.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις δεν είναι ιδανικές για έξοδα ή πειθαρχεία. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι περιμένοντας πάρα πολλά και πολύ σύντομα. Εάν αναγνωρίζεις το τι θέλεις πραγματικά μπορείς να προκαλέσεις τα πράγματα με εποικοδομητικούς τρόπους. Οι επιθυμίες σου είναι αντικρουόμενες για αυτό και δεν θα πρέπει να βιαστείς για αποφάσεις. Φρόντισε την ερωτική σχέση σου και ενδυνάμωσέ τη. Εάν είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές ανάγκες σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου και μπορείς να είσαι συγκεντρωμένη στην επικοινωνία. Εντούτοις μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις στη μετάδοση των μηνυμάτων με σαφήνεια. Θα ήταν φρόνιμο να προσέξεις ιδιαίτερα τις κρίσιμες επικοινωνίες αλλά προσπάθησε να μην επενδύεις πολύ ενέργεια στις υπόλοιπες. Μικρές συγκρούσεις των πλανητών υποδηλώνουν πιθανές ανησυχίες ή διχασμένα συμφέροντα που οδηγούν σε υπερβολικές δαπάνες ή άλλες υπερβολές.

Υδροχόος
Το να δίνεις προσοχή στα ιδιαίτερα υπάρχοντά σου ή να φροντίζεις τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι ικανοποιητικό με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή ανησυχία για τη διαχείριση, μπορείς να βρεις τρόπους να δουλέψεις με την ενέργεια αντί να της επιτρέψεις να σε απασχολήσει και να σε απορροφήσει. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα οι ανάγκες, τα έργα και εκείνα τα πράγματα που τονώνουν τη διάθεσή σου είναι στο επίκεντρο. Αναζήτησε τρόπους να κάνεις κάτι διαφορετικό για να συνεχίσεις να σκέφτεσαι και να σχετίζεσαι με νέες ιδέες. Πιθανά να κυκλοφορούν συμβουλές που δεν έχουν σωστό υπόβαθρο και να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις ή ενέργειες. Αργότερα σήμερα οι φιλίες μπορούν να φέρουν υποστήριξη και απόλαυση.
tlife.gr
Διαβάστε Επίσης

ΝΒΑ: To απίστευτο buzzer beater του Πόρτερ στην κορυφή του top-10 (video)

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 06/01/2022[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics