Breaking News
10 Ιανουαρίου 2022

Βαγγέλης Λάσκαρης

Νόβακ Τζόκοβιτς
Τρέλα από τους Έλληνες της Αυστραλίας για τη δικαίωση του Νόβακ Τζόκοβιτς!

 

Πλήθος υποστηρικτών του Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Σέρβο στην Αυστραλία. Έλληνες και Σέρβοι με σημαίες και συνθήματα έδειξαν την στήριξή τους στον κορυφαίο τενίστα της εποχής μας.

Οι οπαδοί του Νόλε έξω από το γραφείο του δικηγόρου του Νόβακ Τζόκοβιτς περικύκλωσαν ένα αυτοκίνητο, που σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε τον σταρ του τένις.

Η δικαστική νίκη του Νο1 του κόσμου για τη βίζα του πανηγυρίστηκε έντονα από τη λαοθάλασσα Ελλήνων και Σέρβων. Μετά από πέντε ημέρες περιορισμού και εγκλεισμού του σε ένα ξενοδοχείο με σκουλήκια τελικά το πρότυπο εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο ΝΙΚΗΣΕ! Ύψωσε το ανάστημά του απέναντι σε όσους τον έδειχναν με το δάχτυλο και η επανάστασή του δικαιώθηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας.

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί και το σύνθημα «Free Nole» κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα, κάτι, που μάλλον δεν άρεσε στην αυστραλιανή αστυνομία, η οποία επιχείρησε να διασπάσει το πλήθος με σπρέι πιπεριού και ακολούθησαν επεισόδια.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/01)

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics