Breaking News
10 Ιανουαρίου 2022

Επιστροφή στη δράση για τη Volley League, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15/01) στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.



Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΑΠ η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κανονικά, με τις ομάδες να επιστρέφουν στη δράση έπειτα από τη διακοπή μίας εβδομάδας.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΣΑΠ, κανονικά θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική, της Volley League, μετά την διακοπή μιας εβδομάδας, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 15/1, 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Το παιχνίδι, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν φίλαθλοι, με το 10% της χωρητικότητας του γυμναστηρίου, σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις που έχουν ανακοινωθεί, για την πανδημία.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε Επίσης

Όλα τα ζώδια 10/01

 

 

 

Δύο νίκες ο Παναθηναϊκός στην Α1 γυναικών, εξαντλεί στο φινάλε τις πιθανότητες για τον τίτλο

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics