Breaking News
12 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη;

 

Κριός
Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να αισθάνεστε απαισιόδοξα και μια αδικαιολόγητη απογοήτευση. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και ειδικά με το ταίρι σας μπερδεύονται τόσο, που αισθάνεστε ότι όλα θα καταρρεύσουν γύρω σας…

Ταύρος
Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Δίδυμοι
Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι θολή… Μην ανησυχείτε όμως υπέρμετρα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές.

Καρκίνος
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρείτε την από μακρού αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχετε ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση.

Λέων
Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεσή σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις. Μέρα είναι και θα περάσει…

Παρθένος
Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και εριστικοί με το ταίρι σας. Ίσως όλο αυτό που αισθάνεστε να οφείλεται στις δικές σας ανασφάλειες…

Ζυγός
Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα! Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, απλά αγνοήστε τους. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Σκορπιός
Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα.

Τοξότης
Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Αν και αρχή της εβδομάδας, κάτι θα οργανώσετε για το βραδάκι… Για τους ερωτευμένους η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Αιγόκερως
Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα! Ξεκαθαρίστε καταστάσεις από το παρελθόν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα!

Υδροχόος
Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Ιχθείς
Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε Επίσης

Στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα η πρεμιέρα για Γκιώνη και Σγουρόπουλο στο 2022

 

 

 

Φοιτήτρια Ιατρικής έσωσε τη ζωή προπονητή της αντιπάλου ομάδας χόκεϊ επί πάγου !

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics