Breaking News
14 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να διατηρήσεις ένα ισχυρό αίσθημα ανεξαρτησίας, ενώ παράλληλα συνεργάζεσαι. Μπορεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη στη φροντίδα των εργασιακών υποχρεώσεών σου, λαχταράς όμως ένα συναισθηματικό διάλειμμα, ειδικά όσο κυλά η μέρα. Με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να κινούνται σε μια σύνοδο στο ζώδιό σου, μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο δρόμος προς την ενδυνάμωση είναι μέσω της βοήθειας των άλλων. Ο έρωτας σήμερα πρωταγωνιστεί.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να προσέχεις πιθανές βελτιώσεις, ενώ ταυτόχρονα εκτιμάς και απολαμβάνεις αυτό που ήδη έχεις. Με την Αφροδίτη στον τομέα του απορρήτου σου αυτές τις μέρες μπορεί να ψάχνεις την ψυχή σου σχετικά με τα συναισθήματά σου. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και χώρο για να τα κατανοήσεις και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα. Η ειλικρίνεια στον εαυτό σου τώρα μπορεί να σου ανοίξει ευκαιρίες για θεραπεία.

Δίδυμοι
Έχεις καλή διάθεση σήμερα και είσαι ευχαριστημένη με την ανάπτυξη που έχεις καταφέρει. Αυτή η θετική αύρα μπορεί να προσελκύσει μεγαλύτερη προσοχή. Υπάρχει μαγεία στην ειλικρίνεια με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να ευθυγραμμίζονται, στη φιλία και στην συναισθηματική ικανοποίηση και κατανόηση. Συναισθηματικά είσαι γενναία και πρόθυμη ιδιαίτερα στην κοινωνική σου ζωή και η προσέγγιση στις σχέσεις είναι φρέσκια και εντυπωσιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Ευκαιρίες αναδύονται για να αναπτυχθείς, να μάθεις και να θεραπεύσεις σήμερα. Μια ταπεινή προσέγγιση κάνει θαύματα για την επαγγελματική σου ζωή και τη φήμη σου. Ταυτόχρονα η προθυμία να σκεφτείς έξω από τα κουτάκια είναι ανεκτίμητη. Η επιδιόρθωση ή η ενίσχυση των σχέσεών σου είναι δυνατή και ενθαρρυντική. Μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων
Οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν να είναι καταλύτες για να σχετιστείς και να συνδεθείς πιο ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση. Το άνοιγμα της καρδιάς σου οδηγεί σε ευκαιρίες για θεραπεία και επίλυση προβλημάτων. Με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9ο οίκο σου είσαι πιο γενναία στο να εκφραστείς. Ελκύεσαι από πράγματα που μπορεί να ωφεληθούν από τη βελτίωση και την ανάπτυξη. Είναι καιρός να πιστέψεις στη θετική σκέψη.

Παρθένος
Η ευκαιρία να σκάψεις βαθιά και να φτάσεις στην καρδιά μιας σχέσης ή ενός ιδιωτικού θέματος μπορεί να προκύψει τώρα. Είναι καιρός για συναισθηματική αποκατάσταση, θεραπεία και βαθιά κατανόηση. Η συναισθηματική ειλικρίνεια είναι απαραίτητη τώρα και ευτυχώς έρχεται πιο εύκολα από ότι συνήθως, καθώς η μέρα προχωρά. Είσαι θαρραλέα αλλά και πολύ ευαίσθητη στις ανακαλύψεις ακόμα κι αν φαίνεται να αφορούν σε ευαίσθητες χορδές.

Ζυγός
Είσαι ανοιχτή και γενναιόδωρη και ως αποτέλεσμα οι άλλοι ελκύονται από εσένα. Καθώς η Αφροδίτη και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στον τομέα των συνεργασιών σου, τα συναισθηματικά θέματα ευδοκιμούν αν και μια παλιά πληγή σχέσης μπορεί να ανοίξει ξανά στη διαδικασία. Στην πραγματικότητα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεσμευτείς ξανά σε μια θεραπευτική διαδικασία, σχέση ή μια βελτιωμένη στάση απέναντι στις σχέσεις. Ο οικονομικός τομέας είναι επίσης βελτιωμένος ή σηκώνει βελτιώσεις.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα καλές για τις σχέσεις σου καθώς είσαι ανοιχτή, γενναιόδωρη και εκπέμπεις θεραπευτική ενέργεια. Η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα που επηρεάζει το σήμερα και το αύριο φέρνει ένα ανοιχτό και ειλικρινές ενδιαφέρον για τη βελτίωση της εργασίας, των καθημερινών ρουτινών και των προγραμμάτων υγείας ή αυτοφροντίδας. Οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σένα για βοήθεια, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο (για υποστήριξη ή συμβουλές) και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να τους βοηθήσεις.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Είσαι έτοιμη και πρόθυμη να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στη ζωή σου στο σπίτι. Η Αφροδίτη και ο Χείρωνας κατευθύνονται προς μια σύνοδο στον τομέα της χαράς σου και αυτή η επιρροή διεγείρει την ειλικρίνεια. Το να είσαι ανοιχτή και ευάλωτη βοηθά στην ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης ή ενός έργου. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής για συγχώρηση ή κατανόηση σε μια σχέση.

Αιγόκερος
Είσαι πιο τολμηρή στο να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου και αυτό σε ωφελεί. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για μια νέα αρχή ή μια αναζωογονητική στιγμή με την οικογένεια ή την ιδιωτική σου ζωή. Περίπλοκα ή δύσκολα ζητήματα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν σήμερα και αύριο με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να ευθυγραμμίζονται. Συναισθήματα τα οποία είναι δύσκολο να ξεπεραστούν μπορούν να αναδυθούν με αυτήν τη διέλευση αφήνοντας σε ψυχικά ανοιχτή.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για αποτοξίνωση και απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις βήματα προς την εξασφάλιση ή τη βελτίωση ενός βασικού τομέα της ζωής σου, ιδιαίτερα στον οικιακό σου κόσμο. Είναι μια καλή στιγμή να αποφασίσεις να αφήσεις ένα ψυχικό φορτίο. Με την Αφροδίτη να κατευθύνεται προς μια σύνοδο με τον Χείρωνα οι ανοιχτές, ευαίσθητες και φρέσκες επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε δέσιμο και σύνδεση με τους άλλους.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να προσδιορίσεις τι πραγματικά θέλεις και τι εκτιμάς, κάτι που μπορεί να ισχύει τόσο για τις σχέσεις όσο και για τον υλικό κόσμο, ωφελώντας τον οικονομικό προγραμματισμό, τις αγορές και τη νέα συνειδητοποίηση σε μια σχέση. Η μέρα ευνοεί τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια στον εαυτό σου. Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα διορθώνει και αποκαθιστά τη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.

tlife.gr

Διαβάστε επίσης

Έτοιμες για τον αγώνα της Κυριακής (15/5) με τον ΠΑΟΚ είναι οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics