Breaking News
26 Νοεμβρίου 2022

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την ανατροπή και το τρίποντο από τον Ατρόμητο.

 


Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, με 2-1, για την 1η αγωνιστική της Super League U19.

Οι Περιστεριώτες είχε την κατοχή και βρήκε πρώτος δίχτυα, με τον Τσαντίλα, ωστόσο ο αντίπαλος απειλούσε με αντεπιθέσεις.

Στο 43’ ο Θεοδοσουλάκης με σουτ εκτός περιοχής, μετά από πάσα του Γανόπουλου, νίκησε τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 Και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί χάνοντας ευκαιρίες, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη και ωραία προσποίηση του Χνάρη, ο Φαταλάχ επιθετικός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. .

Μάλιστα η ομάδα του Πέτρου Κοντοβράκη έχασε και πέναλτι στο 40ο λεπτό με τον Μουντέ, που βρήκε το δοκάρι και έφυγε έξω, με το τελικό σκορ να μην αλλάζει.

Συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος: Σαρακινλής, Κούτρας, Σταματούλας, Γκίνι, Σκλάβος, Μουντές, Αμπαρτζίδης, Παγώνης, Μπέκος, Τσαντίλας, Δαλαμήτρας.

Έπαιξαν και οι: Πιζάνιας, Βαμβακούσης, Λέντζας, Λίλιος, Τσαγγάρης

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Καρανδινός, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Γανόπουλος (65’ Μάρα), Θεοδοσουλάκης (45’ Πιστικός), Φαταλάχ (90’ Μακράκης), Αποστολάκης, Σημαντηράκης (85’ Αδαμάκης).
talentabout.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 26/11/2022 [vid]

 

 

 

Διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα η ΡΕΑ η οποία νίκησε στη Ρόδο τον Ιάλυσο με 2-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics