Breaking News
16 Ιανουαρίου 2023

Καράτε: «Καρέ» μεταλλίων στο ΠαγκόσμιοK1 Series A Athens 2023, των Άνω ΛιοσιώνΚαράτε: «Καρέ» μεταλλίων στο ΠαγκόσμιοK1 Series A Athens 2023, των Άνω Λιοσιών


Δύο χρυσά κι ισάριθμα αργυρά κατέκτησαν στο Παγκόσμιο K1 Series A Athens 2023, των Άνω Λιοσιών οι Έλληνες καρατέκα
Καράτε: «Καρέ» μεταλλίων στο ΠαγκόσμιοK1 Series A Athens 2023,  των Άνω Λιοσιών Mε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο K1 Series A Athens 2023, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.


Απολογισμός για τους Έλληνες καρατέκα τέσσερα μετάλλια.Δύο χρυσά κι ισάριθμα αργυρά.


Διαβάστε ΕπίσηςΟι καλοί και οι… κακοί της φετινής ΕυρωλίγκαςΑπολογισμός που φέρνει τη χώρα μας 2η μεταξύ 72 χωρών που μετείχαν στη διοργάνωση.


Τα δύο χρυσά κατέκτησαν οι Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου (-61κ KUMITΕ) και Κέλλυ Κυδωνάκη (-61κ KUMITΕ), ενώ τα ασημένια οι Χάρης Γιαννάκος (-75κ KUMITE) και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (-84κ KUMITE).

fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Πάτρα ανέλαβε και φέτος άνοιγμα έτους στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

 

 

 

 

H Δέσποινα Γεωργιάδου καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σπάθη στο γκραν πρι της FIE

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics