Breaking News
17 Ιανουαρίου 2023

Στο ΣΕΦ με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό το Grand Final του Europe Trophy ανδρών-Στην Πορτογαλία για την αντίστοιχη διοργάνωση γυναικών οι Σάρισες 

Στο ΣΕΦ με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό το Grand Final του Europe Trophy ανδρών-Στην Πορτογαλία για την αντίστοιχη διοργάνωση γυναικών οι Σάρισες 


H Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) αποφάσισε γιαSarises 2_Europe_Trophy_parataxi τους τόπους διεξαγωγής των Μεγάλων Τελικών του Europe Trophy. Είναι το τελικό στάδιο του 3ου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ομάδων, που γίνεται για δεύτερη χρονιά και στο οποίο έχουν την τιμή και τη χαρά να συνεχίζουν ο Ολυμπιακός ΣΦΠ στους άνδρες και ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας στις γυναίκες. Ο ορισμός των πόλεων διεξαγωγής έχει ζωηρό ενδιαφέρον και για τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς ο Ολυμπιακός ανέλαβε το Grand Final του Europe Trophy. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ζήτησαν και πήραν τους αγώνες και θα τους διοργανώσουν το Σαββατοκύριακο 18-19/03 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Είναι να πάρουν μέρος συνολικά 8 ομάδες. Στις γυναίκες το σωματείο της Φλώρινας θα βρεθεί στο ίδιο διάστημα στη Μιραντέλα της Πορτογαλίας. Εδώ το Grand Final θα γίνει το τριήμερο 17-19/03 και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 10 ομάδες. Μετά την πρόκρισή τους από τα περιφερειακά στάδια, τον Νοέμβριο, έχουν βεβαίως και οι δύο ομάδες μας τη δυνατότητα της διάκρισης.
Στο Europe Trophy των ανδρών ο Ολυμπιακός πήρε τη διοργάνωση μετά από ομόφωνη απόφαση της ETTU.

Στην αίθουσα του αθλήματος, στο ΣΕΦ, έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν 8 ομάδες. Προέρχονται από το Βέλγιο, την Πολωνία, την Αυστρία, το Λουξεμβούργο, την Πορτογαλία, τη Σερβία, την Κροατία και φυσικά την Ελλάδα. Θα σχηματίσουν αρχικά 2 γκρουπ των 4ων για ν’ ακολουθήσουν χιαστί ημιτελικοί και ο τελικός. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση οι Πειραιώτες είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στο γκρουπ C.
Οι ομάδες του Grand Final του Europe Trophy ανδρών:
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Logis AuderghemTT (Βέλγιο)
DT Hostert/Folschette (Λουξεμβούργο)
KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniow (Πολωνία)
ADC Ponta Do Pargo-Calheta (Πορτογαλία)
STK Radnički Beočin (Σερβία)
STK Libertas Marinkolor (Κροατία)
Panaceo Stockerau (Αυστρία)
Στην αντίστοιχη φάση των γυναικών οι Σάρισες προκρίθηκαν με τη 2η θέση από το Περιφερειακό γκρουπ. Πάνε στη Μιραντέλα για το βήμα παραπάνω και θα ζήσουν μία ακόμα σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία μαζί με άλλες 9 ομάδες της ηπείρου.
Γκρουπ θα περιλαμβάνει αρχικά και το EuropeTrophy των γυναικών και στη συνέχεια νοκ άουτ παιχνίδια. Είναι να πάρουν επίσης μέρος 2 ομάδες από την Πορτογαλία, 2 από τη Γαλλία και 1 από την Αγγλία, τη Νορβηγία, την Ιταλία, την Κροατία και την Τσεχία.
Οι ομάδες του Grand Final του Europe Trophy γυναικών:
Σάρισες Φλώρινας (Ελλάδα)
B-72 (Νορβηγία)      
Ormesby TTC (Αγγλία)       
TT Joué les Tours (Γαλλία)  
Entente Saint Pierraise TT (Γαλλία) 
STK Aquaestil Duga Resa (Κροατία)
HB Ostrov (Τσεχία)   
CTM Mirandela (Πορτογαλία)       
AD Muravera TT "A" (Ιταλία)
Uniao Sebastianense F.C. (Πορτογαλία)

* Στις φωτό από το πρώτο στάδιο του Europe Trophy ο Ολυμπιακός και οι Σάρισες με αντιπάλους τους, οι οποίοι έχουν επίσης προκριθει στο Grand Final

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Εντυπωσιακή παρουσία έχει η κρητική αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics