Breaking News
17 Ιανουαρίου 2023

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου με τη θερμοκρασία, προς λύπη όσων λατρεύουν τον χειμώνα, να βρίσκεται ξανά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Οι έντονοι νοτιάδες και οι διάσπαρτες βροχές θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ.Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου με τη θερμοκρασία, προς λύπη όσων λατρεύουν τον χειμώνα, να βρίσκεται ξανά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Οι έντονοι νοτιάδες και οι διάσπαρτες βροχές θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ.


Νωρίς το πρωί θα επικρατήσει συννεφιά κατά τόπους πιο πυκνή στις περισσότερες περιοχές. Στα δυτικά αναμένονται βροχοπτώσεις πιο έντονες στις πιο ορεινές ημιορεινές περιοχές με κάποια χιόνια να πέφτουν σε μεγάλη υψόμετρα. Κάποιες ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις ίσως σημειωθούν και στα πολύ βόρεια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ στα βόρεια της Κρήτης και τις Κυκλάδες θα έχουμε κάποιες διάσπαρτες μπόρες.


Μετά το μεσημέρι η συννεφιά διαλύεται αρκετά στις περισσότερες περιοχές. Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στα δυτικά διατηρούνται στα ημιορεινά τα φαινόμενα αν και πιο εξασθενημένα. Το βράδυ το σκηνικό παραμένει ίδιο.


Οι άνεμοι ανεβαίνουν σε ένταση με τους νοτιάδες να είναι έντονοι τόσο στη θάλασσα όσο και σε ηπειρωτικές περιοχές. Η ένταση θα φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ τοπικά στα βορειοανατολικά του Αιγαίου και 8 μποφόρ. Θα φυσάει όμως και στα βουνά στην Πίνδο, και στην ημιορεινή Πελοπόννησο αλλά και στον Έβρο.


Η θερμοκρασία θα μείνει πάνω από τους 0 το βράδυ. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει αρκετά φτάνοντας υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα βρίσκεται στους 16 με 18 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί από 18 μέχρι και κατά τόπους 20 βαθμούς.


Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για την Τρίτη 17/1ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά διαστήματα ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και τη νότια Πελοπόννησο.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία 6 με 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί στα νότια 5 με 7 και στα βόρεια 6 με 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 και στα νότια έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Oι Αετοί Κρήτης ηττήθηκαν στα Ροΐτικα από τον Ηφαιστο με 52-17

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics