Breaking News
17 Ιανουαρίου 2023

Η Δέσποινα Γεωργιάδου έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει περήφανη μετά από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο γκραν πρι της Τύνιδας.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει περήφανη μετά από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο γκραν πρι της Τύνιδας.


Η αθλήτρια του Χρήστου Σαΐνη έχει μεταφέρει εδώ και δύο χρόνια τη βάση της στην Ορλεάνη  της Γαλλίας όπου προπονείται υπό την καθοδήγηση του Γερμανού Κρίστιαν Μπαόυερ μαζί με ένα πολύ δυνατό γκρουπ αθλητών και αθλητριών. Η σκληρή δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Γαλλία έχει φέρει καρπούς από το 2022 και μετά. Μέσα σε διάστημα ενός χρόνου και τριών μηνών η Ελληνίδα αθλήτρια έχει κατακτήσει 5 μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις και έχει «σκαρφαλώσει» στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. 
Με τη νίκη της στον τελικό της Τυνησίας επί του Νο4 του κόσμου, της Ισπανίδας Λουθία Μαρτίν-Πορτουγκές, η Γεωργιάδου υπερασπίστηκε τη θέση της στο τοπ3 και με τους 48 βαθμούς που εξασφάλισε θα μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τις προπορευόμενες, την Μισάκι Εμούρα (Ιαπωνία, Νο2) και την Άνα Μπάστα (Αζερμπαϊτζάν, Νο1). 



Μετά από τη μεγάλη της επιτυχία τόνισε τα εξής στην ΕΟΞ: «Ήταν μια υπέροχη μέρα, ένιωθα χαλαρή αλλά ταυτόχρονα είχα απίστευτη συγκέντρωση. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα αυτό για μένα μέσα στους αγώνες. Ήταν επίσης μια δύσκολη μέρα με δυνατές αντιπάλους και δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά που ένιωσα μόλις κέρδισα. Πιστεύω ότι η σημερινή μέρα θα μείνει στη μνήμη μου πολύ έντονα. Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Σαΐνη που ήταν μαζί μου σε όλους τους αγώνες, τη Δώρα (Γκουντούρα), το Θανάση Δελενίκα καθώς και την ακαδημία Μπάουερ. Η νίκη μου οφείλεται στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με καθοδήγησαν μέχρι τη νίκη αυτή».


Ο Χρήστος Σαΐνης από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν μια διοργάνωση ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κατάφερε η Δέσποινα να μείνει συγκεντρωμένη μέχρι το τελευταίο χτύπημα, ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της ημέρας! Πρέπει να υπερτονίσω ότι αυτό είναι το 4ο συνεχόμενο βάθρο για τη Δέσποινα και τη Δώρα και με τον Θανάση (Δελενίκα) είμαστε περήφανοι για την πορεία των δύο αθλητριών! Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση και τη Δώρα (Γκουντούρα) που ήταν δίπλα μας όλη την ημέρα, καθώς κι όλους μας παρακολούθησαν διαδικτυακά».


Από εδώ και πέρα η Γεωργιάδου θα παραμείνει άλλη μία εβδομάδα στην Τυνησία για καμπ προετοιμασίας και στη συνέχεια θα γυρίσει στη Γαλλία για να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις. Εκτός απροόπτου θα κάνει έναν αγώνα προετοιμασίας στο γαλλικό κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Πο στους πρόποδες των γαλλικών Πυρηναίων το σαββατοκύριακο 28-29/1. Επόμενος αγώνας-στόχος της είναι το παγκόσμιο κύπελλο της Τασκένδης που θα διεξαχθεί 10-12 Φεβρουαρίου. Εκεί θα αγωνιστεί τόσο στο ατομικό (11/2) όσο και στο ομαδικό της σπάθης (12/2) μαζί με τη Δώρα Γκουντούρα, την Μαρίνα Παΐζη και την Κλαίρη Μπένου.

fencing.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 17 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics