Breaking News
18 Ιανουαρίου 2023

Ο Μάρκο Μπάκιτς έδειξε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και έδειξε χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Ο Μάρκο Μπάκιτς έδειξε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και έδειξε χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του.Παίκτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (18/1) ο Μάρκο Μπάκιτς και ο Μαυροβούνιος χαφ έδωσε το στίγμα του μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος του ΟΦΗ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ζωή μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.


Και συνέχισε. «Ο ΟΦΗ είναι γνωστή ομάδα σε όλο τον κόσμο, όλοι τον γνωρίζουν και για μένα ήταν μια εύκολη επιλογή γιατί σε συνδυασμό με την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην χώρα και του τρόπου ζωής.

Πιστεύω πως κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί εδώ».

gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προειδοποιητικό "καμπανάκι" από τον Πρόεδρο του Εργοτέλη Γιώργο Στειακάκη

 

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 18/12

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics