Breaking News
20 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η Σελήνη σήμερα σε κρατά συγκεντρωμένη σε στόχους και ευθύνες. Ωστόσο, ο Ήλιος εγκαταλείπει αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα για μια διέλευση ενός μήνα από τον κοινωνικό σου τομέα. Είναι μια εποχή που δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες σου. Ο επόμενος μήνας σε διευκολύνει να συνδεθείς, να δικτυωθείς και να βρεις νέους δρόμους για απόλαυση. Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και το αντίστροφο. Η επιθυμία σου να συνεισφέρεις, να κοινωνικοποιηθείς, να συνδεθείς ή να εστιάσεις σε προσωπικούς στόχους έρχεται στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Θα φέρεις περισσότερη δύναμη στη δημόσια ή επαγγελματική σου ζωή μέχρι τις 18/2. Με τον Ήλιο να κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Είναι μια εποχή του χρόνου ιδανική να θέσεις λογικούς στόχους. Το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με το επάγγελμα σου, τη φήμη σου, τις επιδόσεις, τα επιτεύγματα και την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Η σημερινή μέρα είναι λίγο δύσκολη για την επικοινωνία, ωστόσο η διάθεση σου είναι θετική.

Δίδυμοι
Ένας νέος ηλιακός κύκλος ξεκινά σήμερα και φέρνει στο προσκήνιο δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα και σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τη ζωή και το πνεύμα. Αυτός ο κύκλος ενός μήνα είναι αναζωογονητικός και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να μάθεις νέα πράγματα και να απολαύσεις δραστηριότητες που ανανεώνουν το πνεύμα σου. Αυτή η διέλευση του Ήλιου στον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 18/2, υποδεικνύει μια πιο εξωστρεφή φάση. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να καλλιεργήσεις το μυαλό σου και το πνεύμα σου. Με απόψεις, ιδέες, μαθήματα και συνδέσεις που έχουν διαφορετικές προοπτικές.

Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, αυτόν που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Ζητήματα υποστήριξης, βαθύτερης δυναμικής σε μια σχέση και εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των θεμάτων είναι πιο σημαντικό για εσένα από αυτό που βλέπεις ακριβώς μπροστά σου. Κι αυτό είναι ένα διάστημα ιδανικό για έρευνα, ανάλυση και παροχή συμβουλών. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για τη μετάδοση του σωστού μηνύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και η εστίαση σου είναι στη δουλειά, στα καθήκοντα και στις ρουτίνες. Ωστόσο ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασία σου για μια διαμονή μέχρι τις 18/2. Αυτός ο κύκλος φέρνει την ανάγκη σου για επαφή στο προσκήνιο τις επόμενες εβδομάδες. Οι σχέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση και είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις για τον εαυτό σου. Η πρόκληση τώρα είναι να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ανεξαρτησίας και της σύνδεσης. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για την επικοινωνία, αλλά μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις.

Παρθένος
Ο Ήλιος μεταβαίνει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μέχρι τις 18/2 νιώθεις περισσότερη υπερηφάνεια για τη δουλειά σου και ως αποτέλεσμα έχεις την τάση να αποδίδεις καλύτερα. Ίσως ανακαλύψεις νέους τρόπους προσέγγισης της εργασίας ή της διαχείρισης της υγείας σου. Μπορεί να υπάρχει έντονη εστίαση στις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής συμπεριλαμβανομένων των θελημάτων και της γραφειοκρατίας. Τα χρονοδιαγράμματα, οι συνήθειες και η οργάνωση αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Άρη υποδηλώνει μικρές ενοχλήσεις κυρίως λόγω παρεξηγήσεων ή ελλιπών πληροφοριών.

Ζυγός
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας σου σήμερα και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αρμονία με το ζώδιο σου μέχρι τις 18/2. Το να απολαμβάνεις και να εκφράζεσαι με ικανοποιητικούς, συγκινητικούς τρόπους είναι στο επίκεντρο τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σου για δημιουργική έκφραση, για ρομαντισμό, ψυχαγωγία και παιχνίδι. Η θετική ενέργεια και η έμπνευση είναι μαζί σου για να απολαύσεις χόμπι και αγάπη. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη κάνει τις ατυχίες ή τις παρεξηγήσεις να φαίνονται μεγαλύτερες από ότι στην πραγματικότητα είναι.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου και η ανάγκη για σύνδεση φαίνεται να κυριαρχεί. Ωστόσο μετά από έναν μήνα ο Ήλιος απομακρύνεται από αυτόν τον τομέα και κατευθύνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Τις επόμενες εβδομάδες οι ανέσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε προσελκύουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Ο Ήλιος θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 18/2 και μπορεί να υπάρξει έντονα η ανάγκη για στενές σχέσεις. Φέρνεις θετική ενέργεια στη ζωή του σπιτιού και τις οικογενειακές σχέσεις. Η ανάγκη για ασφάλεια είναι η προτεραιότητα σου αυτήν τη στιγμή.

Τοξότης
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για ένα μήνα, όπου φωτίζει το μυαλό και τις συνδέσεις σου με τους άλλους. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να κοινωνικοποιηθείς. Μπορεί να σου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να εργαστείς πάνω σε κάποιο έργο με απόλυτη αφοσίωση και εστίαση, γιατί οι απαιτήσεις από τον εαυτό σου, καθώς και τα ενδιαφέροντά σου είναι διαφορετικά. Ακόμα κι έτσι όμως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με διάφορα έργα ώστε να συγκεντρώσεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση ή δυσκολία στο να καταλήξεις σε ένα σταθερό συμπέρασμα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, αλλά ο Ήλιος τελειώνει την ετήσια, μηνιαία διέλευση του στο ζώδιο σου. Οι συναισθηματικές ανάγκες βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο. Η διέλευση του Ήλιου μέχρι τις 18/2 είναι ισχυρή για να βασιστείς σε πρόσφατες ιδέες και ανακαλύψεις. Αυτός ο κύκλος γείωσης ευνοεί δραστηριότητες που σου υπενθυμίζουν τη σημασία και την ομορφιά της στιγμής. Η ασφάλεια είναι η κινητήριος δύναμη για εσένα. Κάνεις απολογισμό, φροντίζεις τα υπάρχοντά σου και αποκτάς καλύτερη αίσθηση του τι μπορείς να πετύχεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα σε μια κρυφή περιοχή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και η τάση είναι να αναλογίζεσαι. Ωστόσο ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και θα είναι καλεσμένος σου μέχρι τις 18/2, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ορατότητα σου. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν να βγαίνεις από τη σκιά με κάποιον τρόπο. Στην ιδανική περίπτωση θα έχεις τον χρόνο να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα, θα ξεκουραστείς και θα ανανεωθείς. Εάν θέλεις να κάνεις θετικές αλλαγές στην εικόνα σου αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις.

Ιχθείς
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 12ο οίκο σου ξεκινά μια περίοδος που θα ξεκουραστείς, θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, θα σκεφτείς το παρακάτω σου. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο σου τον επόμενο μήνα, όπου και ξεκινά ένας νέος κύκλος για σένα. Είναι καιρός για περισσότερη προσοχή στην ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σου υγεία. Μπορεί ωστόσο να δυσκολεύεσαι να δεις τον εαυτό σου όπως σε βλέπουν οι άλλοι προσωρινά και οι αποφάσεις μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο. Αν ισχύει αυτό μάλλον μπορούν να περιμένουν.

tlife.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Ο 83χρονος Πλακαντωνάκης έκανε δύο τα μετάλλιά του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων

 

 

 

 

Σήμερα 20 Ιανουαρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics