Breaking News
24 Ιανουαρίου 2023

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι: Για πρώτη φορά η Ελλάδα κατακτά μετάλλιο! Χάλκινο η Νίκου!Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι: Για πρώτη φορά η Ελλάδα κατακτά μετάλλιο!

Επιτυχιών συνέχεια για την Εύα Νίκου, η οποία με Οδηγό (Guide) τον Δημήτρη Προφέντζα ανέβασαν την Ελλάδα και την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, για πρώτη φορά στο βάθρο ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά τις συνεχείς αναβολές των αγώνων, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, στην κατηγορία Super G, που διεξήχθη στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!


Το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση!


Η 6η Παραολυμπιονίκης του Πεκίνο συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις και μετά τις πίστες της Αυστρίας και της Ελβετίας επιβεβαίωσε την πολύ καλή της φόρμα, με την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα!

mynews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 23/01

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία είναι οι διαδικασίες για την έναρξη της Σχολής προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics