Breaking News
25 Ιανουαρίου 2023

Πέθανε ο Κώστας Τζιδημόπουλος, προπονητής του Αλέξανδρου ΝικολαΐδηΠέθανε ο Κώστας Τζιδημόπουλος, προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών  ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που είχε ο Ολυμπιονίκης στο Instagram.
Ο Κώστας Τζιδημόπουλος, ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που είχε ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο και πλέον διαχειρίζεται η οικογένειά του.


"Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.


Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το "γιο" του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν.


Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…", αναφέρει το μήνυμα.

ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 25/01/2023 [vid]

 

 

 

 

 

O Γιώργος Γιακουμάκης συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλάντα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics