Breaking News
25 Ιανουαρίου 2023

Formula 1: Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα παρουσιάσεων των 10 μονοθεσίων της σεζόν 2023ΦΩΣ TEAM


Formula 1: Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα παρουσιάσεων των 10 μονοθεσίων της σεζόν 2023Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες που θα παρουσιάσουν οι ομάδες τα νέα τους μονοθέσια. Oι οκτώ ομάδες θα παρουσιάσουν το μονοθέσιό τους, ενώ οι Haas και η Williams θα παρουσιάσουν μόνο τους νέους χρωματισμούς, ενόψει του τριημέρου χειμερινών δοκιμών στις 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν.
Η Haas θα ανοίξει τον χορό των παρουσιάσεων, όπως και πέρσι, αποκαλύπτοντας τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της, μια αλλαγή που προέκυψε εξαιτίας της αλλαγής του βασικού χορηγού της.
Διαβάστε ΕπίσηςΟλυμπιακός: «Δένει» τον Τόμας Ουόκαπ στο λιμάνι!Έπειτα θα ακολουθήσει στις 3 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της πρωταθλήτριας Red Bull στην Νέα Υόρκη, γεγονός που βάλει λάδι στις φήμες ότι επίκειται κάποιου είδους συνεργασία με την αμερικανική Ford, που πιθανότατα θα είναι χορηγική με την ονοματοδοσία στους κινητήρες της Red Bull Powertrains από το 2026.
Από τις άλλες πρωταγωνίστριες της F1, η νέα Ferrari θα αποκαλυφθεί στις 14 Φεβρουαρίου και η Mercedes W14 μία ημέρα αργότερα, στις 15/2. Οι McLaren και Aston Martin F1 έχουν προγραμματίσει τις δικές τους εκδηλώσεις για την ίδια μέρα, στις 13 Φεβρουαρίου, όπου μαζί με τις MCL37 και AMR23 θα παρουσιάσουν και τους νέους τους οδηγούς - τον νεαρότερο του σπορ, Όσκαρ Πιάστρι, και τον γηραιότερο, Φερνάντο Αλόνσο, αντίστοιχα.
Μετά το ένα και μοναδικό τριήμερο χειμερινών δοκιμών, στις 23-25/2 στο Μπαχρέιν, το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 θα ξεκινήσει στην ίδια χώρα, στην πίστα του Σακίρ, με το πρώτο GP της σεζόν το τριήμερο 3-5 Μαρτίου 2023. Οι ημερομηνίες παρουσιάσεων των ομάδων για το 2023 είναι, αναλυτικά, οι εξής:


31 Ιανουαρίου - Haas

3 Φεβρουαρίου - Red Bull

6 Φεβρουαρίου - Williams

7 Φεβρουαρίου - Alfa Romeo

11 Φεβρουαρίου - AlphaTauri

13 Φεβρουαρίου - Aston Martin

13 Φεβρουαρίου - McLaren

14 Φεβρουαρίου - Ferrari

15 Φεβρουαρίου - Mercedes

16 Φεβρουαρίου - Alpine

fosonline.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics