Breaking News
26 Ιανουαρίου 2023

Με πανηγυρικό τρόπο πέρασε απόψε (25/01) στα ημιτελικά του Europe Cup ανδρών 2022-2023 η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου.

Στον καθοριστικό δεύτερο προημιτελικό στη Γαλλία, εναντίον της ιταλικής Τοπ Σπιν Μεσίνα, υπερασπίστηκε με το παραπάνω το 3-2 του πρώτου αγώνα, επιβλήθηκε με 3-0 και με δύο νίκες προκρίθηκε στην 4άδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης ομάδων. O Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης των εφήβων και των Νέων ανδρών σημείωσε μία ακόμα νίκη, μετά από εκείνη στην Ιταλία, μάλιστα πήρε και προσωπική …ρεβάνς από τον Ματέο Μούτι, από τον οποίο είχε καμφθεί την περασμένη Κυριακή. Επιπλέον ήταν βελτιωμένος αγωνιστικά και σαφώς θ’ αρχίσει με καλύτερη ψυχολογία την προσπάθειά του για καλύτερα αποτελέσματα στον 2ο γύρο της γαλλικής λίγκας. Έτοιμη εξάλλου, για τις δικές της «μάχες» στα προημιτελικά του Europe Cup ανδρών είναι η πολωνική Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη. Το Σάββατο 28/01 θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπινγκόζ από την ίδια χώρα και θα έχει στη διάθεσή της και τον κορυφαίο Έλληνα άσο, που επανέρχεται από τον τραυματισμό του.Με πανηγυρικό τρόπο πέρασε απόψε (25/01) στα ημιτελικά του Europe Cup ανδρών 2022-2023 η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου. Στον καθοριστικό δεύτερο προημιτελικό στη Γαλλία, εναντίον της ιταλικής Τοπ Σπιν Μεσίνα, υπερασπίστηκε με το παραπάνω το 3-2 του πρώτου αγώνα, επιβλήθηκε με 3-0 και με δύο νίκες προκρίθηκε στην 4άδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης ομάδων. O Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης των εφήβων και των Νέων ανδρών σημείωσε μία ακόμα νίκη, μετά από εκείνη στην Ιταλία, μάλιστα πήρε και προσωπική …ρεβάνς από τον Ματέο Μούτι, από τον οποίο είχε καμφθεί την περασμένη Κυριακή. Επιπλέον ήταν βελτιωμένος αγωνιστικά και σαφώς θ’ αρχίσει με καλύτερη ψυχολογία την προσπάθειά του για καλύτερα αποτελέσματα στον 2ο γύρο της γαλλικής λίγκας. Έτοιμη εξάλλου, για τις δικές της «μάχες» στα προημιτελικά του Europe Cup ανδρών είναι η πολωνική Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη. Το Σάββατο 28/01 θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπινγκόζ από την ίδια χώρα και θα έχει στη διάθεσή της και τον κορυφαίο Έλληνα άσο, που επανέρχεται από τον τραυματισμό του.
Στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Ενεμπόν οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις ίδιες ακριβώς τριάδες, που παρέταξαν στη Μεσίνα πριν από τρεις ημέρες. Μάλιστα ήταν ίδια και τα ζευγάρια των αντιπάλων.
Η πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας, που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν από την αρχή το φαβορί των προημιτελικών. Κι αν στο πρώτο ματς είχε δυσκολευτεί πολύ και χρειάστηκε να γυρίσει την κατάσταση από 0-2, τότε σήμερα ήταν κυρίαρχη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τον Σγουρόπουλο είχε πάρει και ο Κρίστιαν Κάρλσον τη νίκη απέναντι σε αθλητή, από τον οποίο είχε ηττηθεί στην Ιταλία. Ο Σουηδός πρωταθλητής κόσμου του διπλού ανδρών κατέβαλλε τον Λεονάρντο Μούτι.
Αμέσως μετά, από τη θέση 2 της Ενεμπόν, ο Σγουρόπουλος (νούμερο 205 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) ξεπέρασε τον αδερφό του, τον Ματέο Μούτι (No 489), με 3-1 σετ. Προηγήθηκε 2-0 σετ και δέχτηκε τη μείωση του σκορ. Στο 4ο σετ δημιούργησε διαφορά με 5-1, όμως είδε τον αντίπαλό του να κατακτά 7 πόντους στη σειρά και να πηγαίνει στο 8-5. Ο Ελευσίνιος άσος αντέδρασε με ηρεμία και σωστές επιλογές, έκλεισε το ματς στα 4 σετ και ουσιαστικά διασφάλισε την πρόκριση, καθώς ο Δανός Άντερς Λιντ ήταν δυνατό φαβορί στο επόμενο παιχνίδι και το επιβεβαίωσε.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ενεμπόν-Τοπ Σπιν Μεσίνα 3-0:
Κρίστιαν Κάρλσον-Λεονάρντο Μούτι 3-0 (11-9, 11-9, 11-8)
Γιάννης Σγουρόπουλος-Ματέο Μούτι 3–1 (11-8, 11-9, 6-11, 11-9)
Άντερς Λιντ-Μάρκο Ρεκ Νταλντόσο 3-0 (11-4, 13-11, 11-7)
Εκτός απροόπτου η Ενεμπόν θα βρει απέναντί της στα ημιτελικά του EuropeCupτη Ντζιάλντοβο. Η ομάδα από την Πολωνία έχει νικήσει 3-0 στον πρώτο προημιτελικό την αυστριακή Βιενέρ Νέουσταντ και αύριο 26/11 δίνει στην έδρα της το δεύτερο ματς.
Στα ίδια εδάφη η Μπογκόρια του Γκιώνη αναλαμβάνει δύσκολο έργο κόντρα στην Μπινγκόζ. Το προσεχές Σάββατο παίζει ως φιλοξενούμενη τον πρώτο προημιτελικό και στις 10/02 τον δεύτερο. Ο Γκιώνης προέρχεται από θεραπεία και λίγες προπονήσεις εξαιτίας του νέου τραυματισμού στον αχίλλειο τον περασμένο μήνα, αλλά ήρθε η στιγμή να γυρίσει σιγά-σιγά στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Όλα τα ζώδια 25/01

 

 

 

 

Το πλήρες πρόγραμμα παρουσιάσεων των 10 μονοθεσίων για το 2023 είναι γεγονός!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics