Breaking News
27 Ιανουαρίου 2023

Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που μιλούν για δήθεν πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού, λόγω της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας

Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης να απορρίψει το αίτημα της ομάδας του Πειραιά για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παπαγεωργίου δηλώνει τα εξής:Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που μιλούν για δήθεν πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού, λόγω της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης να απορρίψει το αίτημα της ομάδας του Πειραιά για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παπαγεωργίου δηλώνει τα εξής:
Το ΔΣ της ΕΦΟΕπΑ αποφάσισε εχθές 25/01 με μεγάλη πλειοψηφία την απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού για αναβολή της αγωνιστικής λόγω συμμετοχής ξένων αθλητών και αθλητριών του σε διεθνές επαμειβόμενο τουρνουά.


Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε άρθρα σε ιστοσελίδες που μιλούν για «δύο μέτρα και δύο σταθμά», αλλοίωση του πρωταθλήματος, σκάνδαλο και πόλεμο της ομοσπονδίας ενάντια στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι πριν από λίγο διάστημα έγινε δεκτό αίτημα του Ολυμπιακού, πάλι για αναβολή αγωνιστικής, αυτήν την φορά όμως λόγω συμμετοχής των (ξένων) παικτών του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και όχι σε κάποιο από τα επαμειβόμενα τουρνουά, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έγινε επίσης δεκτό αίτημα αναβολής λόγω νόσησης 2 εκ των αθλητών του με COVID 19.


Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε η ομοσπονδία έχει κάνει δεκτό αίτημα αναβολής οποιασδήποτε ομάδας λόγω συμμετοχής ξένων παικτών σε επαμειβόμενα πρωταθλήματα. Μία τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε δεδικασμένο , το οποίο θα έθετε σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή και την αξία των πρωταθλημάτων . Η υποχρεωτικότητα εξάλλου, της συμμετοχής των αθλητών στο τουρνουά της Σιγκαπούρης που επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός, προκύπτει από το χρηματικό πρόστιμο και την απώλεια βαθμών στους πίνακες αξιολόγησης και όχι από κάποιου άλλου είδους αγωνιστική τιμωρία, ενώ ισχύει για 3 από τους Αθλητές του (Pitchford, Gaćina, Pucar) και 2 αθλήτριες (Pesotska, Pota) όχι για τον Monteiro και την Vivarelli, οι οποίοι μπορούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους χωρίς χρηματική ποινή και απώλεια βαθμών.


Θυμίζω επίσης ότι πρόσφατα η ΕΦΟΕΠΑ συμφώνησε να παραχωρήσει δωρεάν στον Ολυμπιακό την ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ, η οποία είναι η μοναδική στην Ελλάδα που πληροί τις προδιαγραφές μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, στηρίζοντας την υποψηφιότητα των ερυθρόλευκων να αναλάβουν την διοργάνωση Grand Final του Europe Trophy Ανδρών, το οποίο και τελικά θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ 18-19 Μαρτίου.


Κλείνοντας, είμαι σίγουρος ότι τόσο η απόφαση του ΔΣ, όσο και η γνωμοδότηση της τεχνικής επιτροπής θα ήταν ίδια για οποιαδήποτε ομάδα έθετε παρόμοιο αίτημα και εύχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, στους αθλητές και τις αθλήτριες του καλή επιτυχία σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 26/01

 

 

 

 

 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics