Breaking News
27 Ιανουαρίου 2023


Πέντε μήνες πριν ο Γιούρι Γκαγκάριν εκτοξευτεί στο διάστημα, στέλνουνοι Αμερικανοί ένα κατάσκοπο στη Μόσχα.

Ο κατάσκοπος τέλειαεκπαιδευμένος πηγαίνει να φάει σε ένα Ρώσικο εστιατόριο. Φωνάζει τονσερβιτόρο και του λέει: Μια βότκα και την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.Αφού έφαγε παίρνει τη βότκα και κάθεται στο μπαρ, πιάνεται στη συζήτησημε τον μπάρμαν και προσπαθεί να πάρει τις πρώτες εντυπώσεις, πάνω στησυζήτηση του λέειο μπάρμαν:

Σαν Ρώσος έφαγες, σαν Ρώσος πίνεις, μιλάς καλά τα ρώσικααλλά Ρώσος δεν είσαι. Ο κατάσκοπος ταραγμένος του ζητά ένα μπουκάλιβότκα ακόμα και αυτός του επαναλαμβάνει:

Σαν Ρώσος έφαγες, σαν Ρώσοςπίνεις, μιλάς καλά τα ρώσικα αλλά δεν είσαι Ρώσος. Tο ίδιο γίνεται καιτην τρίτη φορά Αγανακτισμένος ο αμερικανός τον ρωτάει; Καλά ρε μεγάλεπου το κατάλαβες; Εμείς εδώ στη Ρωσία μαύρους Ρώσους δεν έχουμε!!!του απαντάει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 26/01/2023

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics