Breaking News
16 Μαρτίου 2023

ΟΦΗ: Γεμάτη η «φαρέτρα» του Νταμπράουσκας ενόψει Λεβαδειακού



Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τους Μάρκο Μπάκιτς, Νουά Ντίκο, Λουίς Περέα, Γιάννη Θεοδοσουλάκη και Γκούντμουντουρ Θοράρινσον να επιστρέφουν στις προπονήσεις του ΟΦΗ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των πλέι-άουτ κόντρα στον Λεβαδειακό.

 

Ο προπονητής των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, είδε τους Μάρκο Μπάκιτς, Νουά Ντίκο, Λουίς Περέα, Γιάννη Θεοδοσουλάκη και Γκούντμουντουρ Θοράρινσον να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και αναμένεται να βρίσκονται στην διάθεσή του για το σαββατιάτικο αγώνα.

Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Το γλέντι των παικτών για την κατάκτηση του Challenge Cup
Αντίθετα, ο Γιόν Τοράλ συνέχισε θεραπεία, με τους Λουίζ Φελίπε, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ απουσίασε και ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η προπόνηση του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ η επόμενη προπόνηση των Κρητικών έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17/3) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή της κρητικής ομάδας για το ματς με τους Βοιωτούς.

fosonlime.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 16/03/2023 [vid]

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 16/03/2023

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics