Breaking News
21 Μαΐου 2023

Φιναλίστ στην μπάλα η Λύτρα, θετικό ξεκίνημα και για τη Δερβίση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής

 

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκαναν οι πρωταθλήτριες του Ατομικού Γυναικών Παναγιώτα Λύτρα και Μαρία Δερβίση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Μπακού, με την πρώτη να κατακτά μία σπουδαία πρόκριση για τον τελικό της μπάλας και τη δεύτερη να πραγματοποιεί επίσης θετική εμφάνιση.

Η πρεμιέρα του προκριματικού περιλάμβανε προγράμματα στα δύο πρώτα όργανα, με την Παναγιώτα Λύτρα να παίρνει 31,600 β. στην μπάλα και μαζί την 7η θέση που την έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (21/05), καθώς και 30,550 β. στο στεφάνι. Στο σύνθετο ατομικό είναι προς το παρόν στη 10η θέση της προσωρινής κατάταξης με 62,150 β. και αναμένεται να βρεθεί σε καλή σειρά μεταξύ των 24 φιναλίστ του αγωνίσματος.

Η Μαρία Δερβίση τα πήγε επίσης καλά στην μπάλα 27,450 β., ενώ στο στεφάνι πήρε 25,800 β. και μέχρι στιγμής είναι 31η στο σύνθετο ατομικό με 53,250 β..

Ο προκριματικός του Ατομικού Γυναικών ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή (19/05) με τα προγράμματα των αθλητριών με κορύνες και κορδέλα. Οι δύο Ελληνίδες εκπρόσωποι θα αγωνιστούν στον χρονικά τελευταίο όμιλο (16:00 – 18:00).

Στέλιος Καραογλανίδης
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Εκκαθαρίσεις ξεκίνησαν στον ΟΦ Ιεράπετρας και τρεις παίκτες αποτελούν παρελθόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics