Breaking News
19 Μαρτίου 2024

Λάρσον: «Μπορώ να φύγω ως ελεύθερος το καλοκαίρι - Μου αρέσει ο Δέλλας»



Για τον μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν με τον ΟΦΗ μίλησε στη Σουηδία ο Έρικ Λάρσον.
Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ο Έρικ Λάρσον, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα fotbolldirekt, ο Σουηδός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στις προσδοκίες που είχε πριν έρθει στην Κρήτη και σε όσα συνάντησε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα.

«Θα επιδιώξουμε αυτό που είναι καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου, είμαι ανοικτός στις προκλήσεις. Νομίζω πως πέρυσι είχα την υψηλότερη αξιολόγηση ως δεξιός μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπήκα στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Δεν είχα πραγματικά μεγάλες προσδοκίες όταν ήρθα στην Κρήτη πέραν του ότι ήθελα ζεστό κλίμα και μια ωραία ζωή εκτός ποδοσφαίρου. Εγώ και η οικογένεια μου το διασκεδάζουμε» ανέφερε αρχικά ο Λάρσον.

Πριν υπογράψεις στον ΟΦΗ είχαμε μιλήσει μαζί για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ελλάδα για τους μισθούς και είχες πει «αν μου τελείωναν τα μετρητά θα έπαιρνες τηλέφωνο την μητέρα σου«;

«Ναι, αλλά παίρνω τους μισθούς μου. Δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν στην Σουηδία που τα χρήματα έμπαιναν στις 25 κάθε μήνα αλλά εντάξει τα χρήματα έφταναν οπότε δεν χρειαζόταν να πάρω τηλέφωνο την μαμά μου. Μπορώ να φύγω ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τι θα συμβεί, δεν έχω ιδέα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στον ΟΦΗ, η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι μικρή ούτως ή άλλως, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να ζήσω και κάτι άλλο».

Έχεις μιλήσει με τη Μάλμε;

«Όχι, παρά μόνο ότι επαφές έχω με κάποιους πρώην συμπαίκτες μου. Έχω δει και κάποια παιχνίδια της Μάλμε».

Ο Έρικ Λάρσον θα μπορούσε να παίξει σε άλλον σύλλογο;

«Είναι δύσκολο, οι άλλες πρώην ομάδες μου (Γκέφλε, Σούντσβαλ) δεν παίζουν στην πρώτη κατηγορία, οπότε θα επιδιώξουμε αυτό που είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου, ανεξάρτητα από το αν είναι στο εξωτερικό ή στην Σουηδία. Είμαι ανοικτός για περισσότερες προκλήσεις».

Προπονητής σου στον ΟΦΗ είναι ο Έλληνας θρύλος Τραϊανός Δέλλας, ο αμυντικός από την εντυπωσιακή Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004. Πως είναι να συνεργάζεσαι με έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Είναι προφανώς ωραίο να έχεις έναν προπονητή που να είναι ηγέτης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα πολλά για το παρελθόν του αλλά ναι τον χαρακτηρίζει ένα απίστευτο status και ο κόσμος τον ακούει και τον σέβεται. Μου αρέσει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του Δέλλα».

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 18 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics