Breaking News
19 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου σήμερα και θα περάσει τον επόμενο μήνα στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στις προσωπικές σου ανάγκες και σχέδια. Η υγιής εστίαση στον εαυτό σου είναι κατάλληλη τώρα και οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Μέχρι τις 19/4 είσαι σε καλή κατάσταση για να ανανεώσεις τους προσωπικούς στόχους σου και για να εξετάσεις τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Στην ιδανική περίπτωση είχες χρόνο για επιπλέον ξεκούραση και βαθιά σκέψη τις τελευταίες εβδομάδες και νιώθεις θετική με μια ισχυρότερη πίστη στον εαυτό σου με την έναρξη ενός νέου ηλιακού έτους.

Ταύρος

Ξεκινάς σήμερα ένα κύκλο ενός μήνα που χρησιμοποιείς καλύτερα για συναισθηματική ανανέωση, δέσμευση χαλαρών άκρων και χαλάρωση. Αυτός ο κύκλος είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για προβληματισμό, ανάπαυση και ανάμνηση. Συγκεντρώνεις τη δύναμη σου για πιο πολυάσχολους χρόνους, αναλογίζεσαι πρόσφατα γεγονότα και απορρίπτεις συμπεριφορές και καταστάσεις που έχουν κάνει τη φυσική τους πορεία. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου τις επόμενες εβδομάδες και οι ανταμοιβές θα είναι μεγάλες.

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της φιλίας και των ονείρων σου σήμερα και θα διασχίσει αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 19/4. Αυτός ο κύκλος διάρκειας ενός μήνα είναι συχνά εξαιρετικά υποστηρικτικός και ευχάριστος. Είναι μια στιγμή για εστίαση σε σχέδια, έργα και όνειρα στα οποία η ικανοποίηση και η εκπλήρωση είναι οι στόχοι. Είναι μια περίοδος για να δώσεις προτεραιότητα στις συνδέσεις στη ζωή σου. Αυτός ο κύκλος υπόσχεται ένα πιο ζωντανό κοινωνικό ημερολόγιο ή περισσότερο χρόνο αφιερωμένο στα όνειρα, τα σχέδια και τις αναζητήσεις ευτυχίας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 19/4. Τις επόμενες εβδομάδες το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με την επαγγελματική ή κοινωνική σου θέση και την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να είναι αυξημένης εστίασης στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι περισσότερο υπερήφανη γι’ αυτό που κάνεις, κάτι που τροφοδοτεί τα κίνητρα σου να διαπρέψεις. Αυτός ο κύκλος φέρνει αυξημένη δύναμη και προσοχή στην καριέρα, τη διαδρομή της ζωής, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις ευθύνες σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου φωτίζοντας τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται σήμερα και η πρόοδος μπορεί να σημαίνει ότι ξεπερνάς ένα ψυχικό τραύμα ή επιλύεις προβληματικές περιοχές. Μπορεί να επικεντρωθείς στο να θέσεις ιδέες σε κίνηση ή στην επικοινωνία για να αφήσεις πίσω σου ένα θέμα. Σίγουρα οι άνθρωποι μπορούν να είναι ευαίσθητοι με συμπονετικό και συγκινητικό τρόπο. Στόχος να εκφραστείς με περισσότερη συμπόνια και φροντίδα και εσύ για καλύτερα αποτελέσματα τώρα, διασφαλίζοντας ότι οι άλλοι κατανοούν τις προθέσεις πίσω από τα λόγια σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου και ένα διάλλειμα από τεταμένες ή ανταγωνιστικές καταστάσεις είναι λογικό. Ακόμα κι έτσι, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα για να μάθεις από άλλους και ίσως διδάξεις κάτι επίσης. Το αίσθημα της υποστήριξης ή του σεβασμού σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να στοχεύσεις να βελτιωθείς περαιτέρω. Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να σε απελευθερώσει από ένα πρόβλημα ή βάρος. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για έρευνα και βαθιά σκέψη.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τις συνδέσεις σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και ο Ερμής με το Χείρωνα ευθυγραμμίζονται στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνοντας ένα πρόθυμο πνεύμα για μάθηση ο ένας από και μέσω του άλλου. Η παρόρμηση να αναπτυχτείς και να ωριμάσεις μέσα από εμπειρίες σχέσης είναι τώρα ισχυρή. Είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ένα πρόβλημα με κάποιον. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανοιχτές και αποκαλυπτικές, ίσως περισσότερο απ’ ότι περιμένεις, αλλά τελικά χρήσιμες.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον τομέα της απόδοσης σου σήμερα, δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε δομές, κανόνες, στόχους και ευθύνες. Οι προκλήσεις που προκύπτουν μπορεί να είναι κίνητρα και να σε ωθήσουν στη δράση. Ωστόσο η ευθυγράμμιση Ερμή – Χείρωνα είναι ισχυρή για την εύρεση νέων τρόπων θεραπείας, βελτίωσης της υγείας σου ή εκτέλεσης της δουλειάς σου. Είναι μια σημαντική μέρα για να ανακαλύψεις πληροφορίες ή να λύσεις ένα πρόβλημα που ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Το να βλέπεις μοτίβα έρχεται φυσικά, βοηθώντας σε να ενώσεις τα κομμάτια.

Τοξότης

Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα και αύριο και λαχταράς αναζωογονητικές εμπειρίες ή συναρπαστικά θέματα συζήτησης ή σπουδών. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ισχυρή για ειδικές επικοινωνίες, καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της δημιουργικότητας σου. Μπορεί να υπάρξει μια καθαρτική απελευθέρωση μέσω μια δημιουργικής αναζήτησης ή μιας ουσιαστικής συνομιλίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις επικεντρώνονται στη θεραπεία, στην επίλυση προβλημάτων και στην ευρύτερη εικόνα, αν και σίγουρα μπορούν να μπουν σε δύσκολα εδάφη.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει τρομερή ενέργεια για να καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Η Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου σε ωθεί να δεις όλα τα επίπεδα μιας κατάστασης. Επίσης ο Ερμής και ο Χείρωνας συναντιούνται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, ανοίγοντας το μυαλό σου σε μια λύση ή μια ευρύτερη προοπτική. Η προθυμία να μοιραστείς συναισθήματα μπορεί σήμερα να είναι ενθαρρυντική. Οι ειλικρινείς επικοινωνίες, ιδιαίτερα με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες για περισσότερη κατανόηση, ακόμα κι αν αρχικά είναι άβολα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει σήμερα και αύριο στον τομέα της συνεργασίας σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις στενές σχέσεις. Μπορεί να αναζητήσεις παρέα, σχόλια και συντροφιά περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Επωφελείσαι από μια ευρύτερη προοπτική, καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας ενώνονται στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ένα πρόβλημα στο σύνολο του και όχι στις λεπτομέρειες του, ώστε να μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και να προχωρήσεις. Μπορεί να υπάρξει μια διαφωτιστική στιγμή όπου τα κομμάτια του πάζλ ενώνονται και ένα θέμα ξεκαθαρίζει.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει σήμερα και αύριο στον τομέα της συνεργασίας σου και της υγείας σου και είσαι έτοιμη να διορθώσεις οτιδήποτε είναι εκτός λειτουργίας ή έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να λύσεις προβλήματα ή να βελτιώσεις την κατανόηση σου για μια κατάσταση, κάτι που μπορεί να σε ανταμείψει πολύ. Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Χείρωνα στον τομέα των πόρων σου, μπορείς να απολαύσεις ειδική εικόνα για την κατάσταση των χρημάτων σου και τους πρακτικούς στόχους σου καθώς βλέπεις αυτά τα πράγματα διαφορετικά, προσεγγίζοντας τα προβλήματα ολιστικά.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σοκ στο Miami Open με κατάρρευσε Γάλλου τενίστα στο court

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 19/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics