Breaking News
21 Αυγούστου 2024

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Νέιρα με θλάση β' βαθμού



Οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάν Νέιρα, ο οποίος έμεινε εκτός απο το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ γαι την πρεμιέρα της Super League, επιβεβαιώθηκαν.

Η ιατρική διάγνωση, αναφέρει θλάση β' βαθμού, στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού.


Ο Αργεντίνος μέσος του ΟΦΗ, θα χάσει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τον Ατρόμητο, το προσεχές Σάββατο (7.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Advertisement

End of ad break in 8 s
Ο συγκκριμένος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Αργεντινό μεσοπεπιθετικό τα τελευταία χρόνια. Θλάση β βαθμού είχε υποστεί και τον περασμενο Μάρτιο (3/3/2024) στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ξανάπαιξε στις 11 Μαίου στο ματς με τον Παναιτωλικό, δηλαδή περίπου δύο μήνες αργότερα.

 ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 19/08\

 

 

 

 

 

Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσαν οι Αναστασιάδου και Κοντού στον προκριματικό του διπλού σκιφ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics