Breaking News
10 Αυγούστου 2020

Την χειρότερη δυνατή κλήρωση, βάσει της δυναμικής των πιθανών αντιπάλων, είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην κλήρωση των μη πρωταθλητών στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι «ασπρόμαυροι»

θα παίξουν κόντρα στην Μπεσίκτας, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Τουρκίας, αλλά λόγω της τιμωρίας της Τραμπζονσπόρ, πήρε το «εισιτήριο» για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ ήταν η τελευταία, χρονικά, μια και είχε προηγηθεί αυτή στο… μονοπάτι των πρωταθλητών και αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο αντίπαλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα είναι το πρώτο… εμπόδιο στον… δρόμο προς τους ομίλους του Champions League.

Σχεδόν άμεσα, εκατοντάδες χρήστες της διάσημης ψηφιακής πλατφόρμας από την Τουρκία έκαναν… επίθεση στο «τιτίβισμα» των «ασπρόμαυρων», βάζοντας πολλές φωτογραφίες με τον Κεμάλ Ατατούρκ, την σημαία της γειτονικής χώρας, αλλά και φρεγάτες στο Αιγαίο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί από το πρωί της Δευτέρας (10/8).

ONSPORTS.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics