Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Ο Αλαν Πουλίδο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού(27/5-21.45) αγώνα του Ολυμπιακού, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αντίθετα ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κρίθηκε σε καλή κατάσταση για είναι στην αποστολή της ομάδας. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Ρέτσος και συνέχισε με ατομικό.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τη Χάποελ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics