Breaking News
28 Απριλίου 2024

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη έφτασαν στον πανελλήνιο τίτλο του διπλού μικτού εφήβων-νεανίδων για την περίοδο 2023-2024.

Στο κλείσιμο της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Καλαμαριά ο αθλητής της ΑΕΚ και η αθλήτρια του ΓΑΟ Πειραιά προχώρησαν στο ταμπλό ως νούμερο 1 του αγωνίσματος.

Στον τελικό νίκησαν με 3-1 σετ τους Διονύση Τιμαμόπουλο/Λεμονιά Γκαϊντατζή από τον ΑΣΕΑ Καβάλας. Από την περίοδο 2021-2022, που επανήλθε το αγώνισμα στο πρόγραμμα των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, ο Μαδέσης κατέκτησε δεύτερη φορά χρυσό μετάλλιο, ενώ η Μεραμβελλιωτάκη πρόσθεσε νέο τίτλο στη συλλογή της. Η διοργάνωση συνεχίζεται τη Μ. Δευτέρα με τα υπόλοιπα ατομικά αγωνίσματα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Μ. Τρίτη 30/04. Καθημερινά με δύο ζωντανές ροές καλύπτεται η δράση από το κανάλι gre78.tv, ενώ βιντεοσκοπούνται όλα τα ματς. Την Κυριακή οι αγώνες μεταδόθηκαν από το live 1 στο λινκ

Το αγώνισμα προχώρησε σε ταμπλό των «32». Άρχισε και τελείωσε την Κυριακή, απλά με καθυστέρηση, πρώτα επειδή άργησε να ολοκληρωθεί το ομαδικό κι έπειτα γιατί, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τον ήλιο, δεν χρησιμοποιήθηκαν κάποια τραπέζια.

Τα δύο πρώτα φαβορί συναντήθηκαν στον τελικό του διπλού μικτού. Ο Τιμαμόπουλος και η Γκαϊντατζή, αθλητές, που ήδη είχαν πανελλήνιες πρωτιές σε αγωνίσματα διπλού, πήραν το 1ο σετ, όμως δεν εμφάνισαν ανάλογη συνέχεια. Κυρίως γιατί οι Μαδέσης/Μεραμβελλιωτάκη ανέβασαν την απόδοσή τους, σταθεροποίησαν τις επιθέσεις τους και πέρασαν την τακτική τους. Απέκτησαν τον έλεγχο απέναντι στο αμυντικό στυλ του Τιμαμόπουλου και το all around παιχνίδι της Γκαϊντατζή και πήραν τα τρία επόμενα σετ με κάποια διαφορά για να φτάσουν στο τελικό 3-1 (6-11, 11-2, 11-5, 11-6).

Στην πορεία τους μέχρι τον τελικό οι Μαδέσης/Μεραμβελλιωτάκη είχαν bye στον 1ο γύρο και στον 2ο απέκλεισαν τους Κώστα Φάκαρο/Qi Xinyu (Φοίνικας Πειραιά/Ταταύλα) με 3-0 σετ. Στα προημιτελικά έκαμψαν τους Ηρακλή Κερασίδη/Άλκηστη Κασίμη (ΔΑΟ Ταύρου/ΠΚΔ Ταύρου) με 3-1 σετ και στα ημιτελικά τους Γιώργο Κοσμά/Μαύρα Κοντοπούλου από τον ΔΑΟ Ταύρου και το ΠΚΔ Ταύρου αντίστοιχα με 3-0.

Ο Τιμαμόπουλος και η Γκαϊντατζή είχαν επίσης bye στον γύρο των «32» από τη βάση του ταμπλό. Στον 2ο απέκλεισαν με 3-0 σετ τους Παναγιώτη Σκούντζο/Αφροδίτη Μαρούλη (Ρουφ 80/Ταταύλα), στην 8άδα τους Γιώργο Γερακιό/Αγγελική Ευμορφιάδη (ΑΕΚ/ΠΚΔ Ταύρου) επίσης με 3-0 και στην 4άδα τους Μάριο Κατσαπρακάκη/Ζωή Καζάκου (Αθηνά Μαγκουφάνας/ΓΑΟ Πειραιά) με 3-1 σετ.

Οι Κοσμάς/Κοντοπούλου και Κατσαπρακάκης/Καζάκου μοιράστηκαν την 3η θέση με την απονομή των επάθλων να γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος, μαζί με εκείνες των υπόλοιπων ατομικών αγωνισμάτων.

Αύριο 29/04 οι αγώνες έχουν εκκίνηση στις 09:30 με τους ομίλους του απλού εφήβων. Από τις 15:30 θα πάρουν σειρά τα ταμπλό και θ’ ακολουθήσουν τα διπλά σε αγόρια και κορίτσια. Αργά το απόγευμα προβλέπεται να ολοκληρωθεί η αγωνιστική μέρα και τη Μ. Τρίτη η έναρξη γίνεται στις 10:00 με την 8άδα του διπλού εφήβων. Οι τελικοί των υπόλοιπων τεσσάρων αγωνισμάτων έχουν προγραμματιστείς για το μεσημέρι, στις 14:00 του διπλού και στις 15:00 του απλού.

Το κοντινό 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς διατίθεται για προπόνηση και τη Μ. Δευτέρα στις ώρες 10.00-14.00. Η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το πρωτάθλημα στηρίζουν τη Λάμψη, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος. Πολύτιμη είναι η βοήθεια από χορηγούς για την επιτυχία της διοργάνωσης. Τους αγώνες ενισχύουν οι εταιρείες:

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 28/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics