Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
24 Νοεμβρίου 2015

Την αρκετά καλή παρουσία του στα τελευταία ματς της Football  Leagueεπιβεβαίωσε την Τρίτη (24/11) ο Α.Ο Χανιά ο οποίος κέρδισε άνετα με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στα Περβόλια στο ματς που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο Χανιά μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους την οποία μοιράζεται μαζί με τον Κισσαμικό και την Παναχαϊκή αλλά το σημαντικό είναι ότι πλέον είναι στο -3 από την δεύτερη προνομιούχο θέση όπου βρίσκονται τα Τρίκαλα.

Η εικόνα του αγώνα

Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν κυρίαρχη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα και το τελικό σκορ την αδικεί καθώς πέρα από τα δύο γκολ είχε και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά έπεσε απέναντι στον έμπειρο Κουτσόπουλο.

Στο 24΄ο Α.Ο Χανιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του  Μασάδο ο Κουτσόπουλος έκανε ασταθή απόκρουση και ο Γκέσιος που καιροφυλακτούσε πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με το σουτ του Μοσχάκη στο 28΄να φεύγει λίγο άουτ, με τον Α.Ο Χανιά να έχει λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 35΄μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ρούσση να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γκέσιου.

Ο Α.Ο Χανιά μπήκε φουριόζος στο ματς στο δεύτερο μέρος για να βάλει γρήγορα ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι και αυτό το πέτυχε στο 50΄. Ο Μασάδο εκτέλεση φάουλ και ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους που δεν σταμάτησαν όμως την επιθετική τους δραστηριότητα εκεί.

Στο  55΄και στο 66΄ο Κουτσόπουλος έδιωξε σε κόρνερ τα σουτ των Λίτα και Γκέσιου με τον τελευταίο να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 67΄για να κάνει το 3-0 όταν η κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Μασάδο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να απομακρύνουν στη συνέχεια της φάσης τη μπάλα.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε και πάλι στον Α.Ο Χανιά με το σουτ του Δεινόπαπα στο 87΄να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Κουτσόπουλου.

ΑΟ Χανίων (Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μασάδο, Καρτσαμπάς, Νύκταρης Ν. (64΄Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Σαΐν, Μπριλάκης, Λίτα, Μπουζούκης (46΄Ρίκκα), Γκέσιος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (72΄Μαυρίας), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσίτας (58΄Τσούκαλος), Μοσχάκης (58΄Μπιτελής), Πιτταράς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics