Breaking News
06 Νοεμβρίου 2017

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της ανόδου, άφησε ο ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση, στην Καρδίτσα.

 

Ο ΟΦΗ σε ένα πολύ κακό γήπεδο και απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε μαζική άμυνα, δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι σημειώνει την πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ δεν είχε την φρεσκάδα και την επιθετικότητα που έδειξε στις Σέρρες και τελικά έμεινε στο «μηδέν» με μια κατώτερη ομάδα από αυτόν.

Ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές με τον Κουσκουνά στο 16’, τον Χαντί στο 50’, τον Ορτέγκα στο 65’, τον Κουσκουνά στο 73’ και τον Ογκμποε στο 82’ αλλά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις σε χέρι του Θεοδωράκη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Φωτιάδης, είπε όχι.

Στην Καρδίτσα βρέθηκαν και περίπου 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ κρατάει τον εκτός έδρας πόντο και τους 4 βαθμούς στα δυο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια και στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι , την Κυριακή (3μμ) με τον Αιγινιακό στο Ηράκλειο.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αινάλης (Μακεδονίας)

Aναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρίκι (82' Κωσταντινόπουλος),Ποζατζίδης, Θεοδωράκης,Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης (67' Μασούρας), Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χατζάρας (78' Μπούσδρας).

OΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (60' Μάνος), Κουσκουνάς, Χαντί, Παπαστεριανός (75' Ογκμποε), Σιώπης, Κοιλιάρας (60' λ.τ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics